"Vom juca semifinala!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Tadici, antrenorul Oltchimului, promite o victorie azi cu Nurnberg, singura variantă pentru ca vâlcencele să mai spere la o calificare Pentru ca Oltchim să joace în semifinalele

Gheorghe Tadici, antrenorul Oltchimului, promite o victorie azi cu Nurnberg, singura variantă pentru ca vâlcencele să mai spere la o calificare

Pentru ca Oltchim să joace în semifinalele Ligii Campionilor, este obligatoriu ca fetele noastre să câştige ultimele două meciuri din această grupă, cu Nurnberg (diseară) şi cu Gyor, iar rusoaicele de la Togliatti să nu câştige duminică în Ungaria.

Dacă, la final, Oltchim şi Lada au acelaşi număr de puncte, elevele lui Tadici au avantaj datorită golaverajului superior rezultat în urma întâlnirilor directe. Înainte de a intra în cantonament (miercuri la prânz), handbalistele şi antrenorul Gheorghe Tadici au convenit să lase la o parte scandalul din ultimele zile şi să se concentreze numai pe ultimele două partide care au mai rămas de disputat din cadrul grupei preliminare.

"Vom juca semifinalele Ligii Campionilor. Oltchim are o echipă bună, chiar dacă a avut o scădere de formă în ultimele meciuri", ne-a spus Tadici, în interviul publicat deunăzi de "Adevărul". Adina Meiroşu şi colegele sale au decis să nu mai vorbească cu presa înainte de meciul de azi şi au promis că vor câştiga ultimele două meciuri din grupă.

Cum toate biletele s-au epuizat, atmosfera de diseară va fi, cum se întâmplă mereu acolo, una incendiară. Problemele echipei noastre au apărut şi din cauza indisponibilităţilor din lot (Cherăscu este însărcinată, iar Manea, Ardean, Gatzel, şi Elisei sunt accidentate).

Din cauza eşecului de la Togliatti, de săptămâna trecută, româncele trebuie să stea la mâna rezultatelor acum pentru a-şi putea îndeplini obiectivul, accederea în semifinale. Contracandidata la locul doi, Lada, va juca duminică în Ungaria, contra liderului, Gyor, şi dacă va învinge îşi va asigura în proporţie de 90% calificarea, în detrimentul Oltchimului.

Zvezda - Viborg, finala grupei 2

Grupa a doua se aseamănă cu cea din care fac parte româncele. Dacă Hypo (8 p) se poate considera deja finalistă a Ligii Campionilor, lupta cea mare se dă pentru locul secund. Zvezda şi Viborg, ambele cu patru puncte în acest moment, se vor întâlni în meciul direct, duminică, în Rusia (în meciul tur s-a impus Viborg cu 31‑29).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite