"Aşa vom juca mereu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Cred că este o victorie importantă pentru un debut de o asemenea anvergură. Băieţii au fost extraordinari, au luptat mult, şi-au dorit să câştige. Nu mă aşteptam la o asemenea victorie

"Cred că este o victorie importantă pentru un debut de o asemenea anvergură. Băieţii au fost extraordinari, au luptat mult, şi-au dorit să câştige. Nu mă aşteptam la o asemenea victorie categorică, dar mă aşteptam la câştigarea celor trei puncte, deoarece am pregătit acest meci bine şi lucrurile ne-au ieşit aşa cum am dorit", a spus Cosmin Olăroiu. Imediat după aceste declaraţii, antrenorul din Ghencea a ţinut să nu rămână dator celor care spuneau că Steaua nu va câştiga mai mult de un punct din grupa cu Real, Lyon şi Dinamo Kiev. "Este un debut foarte bun, dar drumul este greu. Aşa vom juca toate meciurile. Steaua a dovedit că merită să fie aici, a confirmat că merită, în ciuda tuturor
binevoitorilor
, care au spus că nu o să marcăm mai mult de un gol sau că nu o să luăm decât un punct", a adăugat "principalul" din Ghencea. Chiar dacă cu greu îşi putea ascunde bucuria, tehnicianul roş-albaştrilor s-a arătat însă mai preocupat de următoarele derby-uri din campionatul intern decât de întâlnirea din Ligă cu francezii de la Lyon. "Dacă reuşim să câştigăm campionatul, asta ne va aduce din nou în Liga Campionilor, iar în al doilea an vom avea mai multă experienţă. Pentru mine şi pentru echipă urmează două meciuri foarte importante în campionat", a conchis Olăroiu, care declarase înainte de startul grupelor Ligii că Steaua este interesată mai mult de câştigarea titlului decât de o calificare în fazele superioare ale celei mai importante competiţii intercluburi din lume.

Vor să continue magia
Jucătorii din Ghencea erau în al nouălea cer după victoria de la Kiev. Omul meciului, Nicolae Dică, fotbalistul care nu o dată a avut probleme cu galeria stelistă, a promis că roş-albaştrii nu se vor opri la această victorie. "Mă bucur că am marcat şi că am început cu dreptul jocul în Ligă. Nu mă aşteptam la o aşa diferenţă de scor. Am început foarte bine şi sper să nu ne oprim aici", a spus marcatorul a două goluri pentru Steaua. "Antrenorul ne-a învăţat ce să facem şi noi am respectat tactica", a adăugat eroul roş-albaştrilor. Vali Badea, atacantul care a perforat şi el o dată poarta lui şovkovski, nu s-a lăsat luat de val, şi a spus că acum Steaua trebuie să se gândească la meciurile din campionat şi apoi la următoarea întâlnire din Liga Campionilor: "Am putea să visăm la mai mult, dar acum trebuie să uităm acest meci, să ne gândim la Rapid, la Dinamo şi pe urmă la celelalte meciuri din grupă". "Am demonstrat că nu am ajuns întâmplător aici, unde ne este locul", a adăugat autorul primului gol al Stelei, Sorin Ghionea. "Ne era puţin teamă şi probabil că această teamă ne-a făcut să jucăm bine", a menţionat Mihai Neşu.

Declaraţii
"De la nea Gigi la magazioner, toţi au jucat perfect. Atac, apărare, presing, alergare, toate astea au fost văzute la Steaua şi le-au făcut foarte bine. După meciul ăsta, speranţele sunt mari."
Miodrag Belodedici

"Ce poţi să mai spui după un astfel de meci? Nu se poate vorbi decât la superlativ. A fost meritul întregii echipe, adică şi al antrenorului, şi al jucătorilor."
Marius Lăcătuş

"Victoria este şi meritul lui Cosmin Olăroiu, pentru că el a ştiut cum să pregătească o echipă foarte bună."
Helmuth Duckadam

"Faptul că au fost fără frică şi au avut o atitudine de învingători trebuie dat exemplu fiecărei echipe româneşti. Mi-a plăcut curajul cu care au jucat, dar şi faptul că nu au căzut psihic după golul primit. Steaua este printre cele mai puternice echipe din Europa."
Dorinel Munteanu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite