Cine face jocuri, Sandu sau Florea?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal este acuzat de nereguli de omul care a scos Steaua basma curată din scandalul "Valiza" Noul sezon al Ligii I începe aşa cum s-a încheiat cel

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal este acuzat de nereguli de omul care a scos Steaua basma curată din scandalul "Valiza"

Noul sezon al Ligii I începe aşa cum s-a încheiat cel vechi. Replicile scandalului "Valiza" sunt mai puternice decât cutremurul iniţial.

Oficialii FRF Mircea Sandu, Ionuţ Lupescu şi Florin Prunea, pe de o parte, şi şeful Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, Daniel Florea şi preşedintele LPF Dumitru Dragomir de cealaltă, se acuză reciproc de corupţie, trafic de influenţă şi minciună.

Daniel Florea, şeful CAF şi cel care a anulat sancţiunile primite de Steaua în scandalul "Valiza", a tras primul foc declarând pentru "Gazeta Sporturilor" că Mircea Sandu s-a implicat în caz: "Sandu mi-a spus să menţin depunctarea Stelei, dar să anulez interdicţia lui Gigi Becali de a intra pe stadioane. A zis că ne facem de râs dacă schimb ceva".

Replica "Naşului" a fost extrem de dură: "Florea dezinformează, nu degeabă face parte dintr-o familie de securişti. A spus iniţial că nu am avut niciun amestec. Florea este un individ care nici nu ştiu pe unde evoluează. Îi place să epateze şi să apară cu maşini decapotabile şi cu ceasuri de 20.000 de euro la mână, fiind un funcţionar public".

Prunea acuză membrii CAF de corupţie

În paralel cu disputa dintre Sandu şi Florea, are loc un război al declaraţiilor între şeful LPF, Dumitru Dragomir, şi tandemul de oficiali FRF Prunea - Lupescu. "Daniel Florea mi-a spus că a primit telefoane de ameninţare din partea lui Ionuţ Lupescu şi a lui Florin Prunea pentru a lua o decizie în defavoarea Stelei", a dezvăluit Dragomir, contrat imediat de Directorul departamentului de Relaţii Internaţioanale din FRF, Florin Prunea: "Florea şi Dragomir lucrează împreună. Dragomir încearcă să arunce perdele de fum, pentru a distrage atenţia de la problemele cu drepturile de televizare.

Are un comportament tipic unui miliţian de modă veche. Acest om ar trebui să ajungă acolo unde îi este locul", a spus oficialul FRF care a mers mai departe cu atacurile, declarând că membrii din CAF au primit bani pentru a ajuta Steaua: "Schimbarea deciziei s-a făcut pe mari interese. Au fost trei persoane care au luat în jur de 500.000 de euro".

Nu am avut niciun amestec în acest caz. Daniel Florea este obligat să probeze nişte afirmaţii de o extremă gravitate
Mircea Sandu, preşedinte FRF

Mircea Sandu mi-a spus că deciziile anterioare trebuie respectate, că altfel ne facem de râs
Daniel Florea, preşedintele CAF

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite