Stoichiţă: "Nu promit că iau titlul fără transferuri" - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre "şantajul" practicat de Stoichiţă, declaraţiile noului antrenor de la ŢSKA Sofia sau cantonamentul lui Dinamo. Printre alte subiecte, Chelsea a făcut spectacol în faţa propriilor fani, iar Iuliu Mureşan consideră ca are nevoie de un fotbalist ca Dică.

Stoichiţă: "Nu promit că iau titlul fără transferuri". Stoichiţă îi forţează mâna lui Becali: Steaua a pierdut mai mulţi jucători, în frunte cu Rada, dar nu l-a adus decât pe Jelev. Americanul Tudela trebuie să treacă probele lui Lippi pentru a rămâne în Ghencea! Steaua i-a ratat pe Ouon, Yovov, Măţel sau Mara şi este pe cale să renunţe şi la Dayro şi Grzelak. Stoichiţă spune că nu este visător, dar că nimeni nu-l poate opri să viseze la titlu. Antrenorul Stelei i-a promis patronului că va readuce titlul în Ghencea, dar doar cu condiţia unor transferuri, scrie ProSport.

Andone despre plecarea la ŢSKA: "E o provocare, abia aştept să muncesc".
Noul antrenor al bulgarilor de la ŢSKA Sofia, Ioan Andone, spune că a acceptat imediat oferta lui Giovanni Becali de a antrena în Bulgaria, aceasta fiind şi singura ofertă concretă pe care o primise, anunţă GSP TV.

Sudoare şi zâmbet în cantonamentul lui Dinamo. Alergări în pantă, sprinturi prin zăpadă şi curse de câte zece kilometri. Dinamoviştii transpiră din greu, dar n-au uitat să se şi amuze. Pregătirea spartană a început în Poiana Braşov. Ieri dimineaţă, "câinii" au făcut cunoştinţă cu aerul tare, temperaturile sub zero grade şi pantele abrupte, potrivit Gazeta Sporturilor.

Show de zile mari pe Stamford Bridge: Chelsea 7-2 Sunderland. Chelsea a făcut spectacol în faţa propriilor fani, după ce a zdrobit Sunderland cu scorul de 7-2. Fotbaliştii lui Ancelotti au reuşit scorul etapei în Premier League, dupa ce au umilit Sunderland pe propriul teren, potrivit Sport.ro.

Iuliu Mureşan: "Aveam nevoie de un fotbalist ca Dică". Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, are aşteptări mari de la Nicolae Dică, fotbalistul împrumutat pentru şase luni de la Catania. Acesta este de părere că noul număr 10 din Gruia are posibilitatea de a decide multe puncte, aşa cum făcea pe vremea când activa la Steaua, putând avea şi un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte titlul de campioană, notează Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite