Se întoarce "Mâna lui Dumnezeu"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Diego Armando Maradona şi colegii alături de care a câştigat Cupa Mondială din 1986 au fost de acord să joace din nou împotriva Angliei. Argentina `86 şi Anglia `86 se vor întâlni pentru

Diego Armando Maradona şi colegii alături de care a câştigat Cupa Mondială din 1986 au fost de acord să joace din nou împotriva Angliei. Argentina `86 şi Anglia `86 se vor întâlni pentru un meci amical pe 14 octombrie, pe Villa Park din Birmingham.

Partida de old-boys va avea loc la nu mai puţin de 21 de ani de la cea din sferturile Mondialului din 1986, când Maradona a marcat două dintre cele mai faimoase goluri din istorie. La Campionatul Mondial din Mexic, El Pibe a înscris mai întâi cu mâna în poarta englezilor, continuându-şi recitalul cu o altă reuşită de legendă, după ce a driblat jumătate din echipa britanicilor. Lineker a marcat unicul gol al englezilor.

Organizatorii evenimentului din această toamnă au garantat că vor face tot posibilul pentru ca cei care au fost pe teren în `86 să fie prezenţi la Birmingham.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite