Se întoarce Comandantul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Gigi Neţoiu va reveni, din iarnă, ca acţionar la Dinamo. El admite că roş-albii nu mai au şanse la titlu şi spune că a venit momentul ca echipa să fie reconstruită de la zero . Gigi

>> Gigi Neţoiu va reveni, din iarnă, ca acţionar la Dinamo. El admite că roş-albii nu mai au şanse la titlu şi spune că a venit momentul ca echipa să fie reconstruită de la zero .

Gigi Neţoiu nu a ratat ocazia de a-l admonesta pe Mircea Rednic, fostul antrenor al dinamoviştilor, pentru prestaţia jalnică a echipei, a spus cum l-a convins, în trecut, pe Sabău să vină în Şoseaua Ştefan cel Mare şi că, dacă ar fi avut putere de decizie, le-ar fi spus jucătorilor să piardă meciul cu CFR pentru a nu o ajuta pe Steaua să ajungă în Ligă.

După un an şi jumătate de la despărţirea de Dinamo, omul de afaceri Gigi Neţoiu a recunoscut, luni seară, la emisiunea "Fanatik Show", de la Telesport, că este foarte aproape de o întoarcere în Ştefan cel Mare. "Cred că trebuie reconsiderat proiectul pentru anul viitor.

O echipă se face în minimum doi ani. Mai bine nu mergi un an în cupele europene, dar îţi faci o echipă competitivă. Dacă strategia pe care o propun este adoptată de acţionari, atunci mă întorc la Dinamo în iarnă", a precizat "Comandantul", care este convins că alb-roşiii nu mai au decât şanse teoretice la titlu.

Neţoiu a dezvăluit şi faptul că acţionarii dinamovişti regretă profund că au ajutat Steaua să meargă în Liga Campionilor prin victoria în faţa lui CFR Cluj din primăvară. "Toţi acţionarii suferă după ce au ajutat Steaua, care câştigă acum 8-10 milioane în Ligă. Eu nu aş fi fost de acord şi aş fi lăsat decizia la latitudinea jucătorilor. Dar, dacă ar fi fost strict după mine, eu eram de acord să pierdem cu CFR".

Se înţelesese cu Sabău

Neţoiu a mai precizat o dată că numirea lui Rednic pe banca tehnică a fost unul dintre motivele pentru care a renunţat la Dinamo. "Înainte să fie ales Rednic, eu mă înţelesesem cu Neluţu Sabău să vină la Dinamo. Vorbisem şi cu Jean Pădureanu şi era de acord. Majoritatea a fost însă de acord cu Rednic, iar eu am plecat pentru că nu puteam merge pe mâna unui antrenor în care nu credeam", a spus "Comandantul", care a continuat: "Rednic a fost neinspirat când a adus 15 jucători, din care niciunul nu a jucat nimic anul acesta".

Zenga şi-a luat rămas bun de la jucători

Fostul tehnician al lui Dinamo, Walter Zenga, a fost ieri la prânz în cantonamentul de la Săftica pentru a-şi lua rămas bun de la jucători: "M-am despărţit de toată lumea în condiţii civilizate. Le-am strâns mâna şi le-am urat succes jucătorilor. Aşa este normal. Toţi ne-am dorit să avem rezultate împreună, dar nu am reuşit. Le-am transmis că trebuie să fie uniţi în continuare pentru a reuşi", a declarat Walter Zenga pentru site-ul oficial al clubului.

>> Pe lângă lotul actual, mai trebuie aduşi
trei-patru jucători, iar până la vară obiectivul
este să creăm
o echipă.
Dacă sunt vânduţi jucătorii
buni, de perspectivă, este o prostie.
Gigi Neţoiu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite