"Să se înţeleagă între ele"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful FR de Gimnastică, Adrian Stoica, a dat de înţeles că va susţine colaborarea dintre Bitang şi Cătălina Ponor. Chiar dacă antrenorul lotului naţional feminin este Nicolae Forminte,

Şeful FR de Gimnastică, Adrian Stoica, a dat de înţeles că va susţine colaborarea dintre Bitang şi Cătălina Ponor.

Chiar dacă antrenorul lotului naţional feminin este Nicolae Forminte, care rămâne să le pregătească pe fete la Deva, şeful federaţiei n-are zice nu unui tandem Bitang-Ponor, care să se antreneze eventual la Bucureşti.

"A avut emoţii,de aia a greşit"

"Cătălina s-a antrenat foarte bine înainte de Mondiale, dar din păcate a avut mari emoţii în timpul concursului. Cred că această colaborare între ele este benefică şi personal le sfătuiesc să continue.
Depinde însă numai de ele. În proporţie de 90 la sută depinde doar de voinţa lor, pentru că noi suntem de acord cu această colaborare", a declarat, ieri, preşedintele FR de Gimnastică, Adrian Stoica.
Împreună cu antrenorii Octavian Belu şi cu antrenoarea Mariana Bitang, gimnasta Cătălina Ponor a cucerit trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004.

Altex, sponsor al FRG

Federaţia Română de Gimnastică a semnat ieri un parteneriat cu firma Altex. "Gimnastica reprezintă de peste 30 de ani cel mai bun ambasador al României. Şi mă bucur că sponsorii se îndreaptă acum şi spre noi. De banii pe care i-am primit de la Altex vom cumpăra un microbuz pentru sportivi şi vom dota sălile de antrenament cu aparatură de ultimă generaţie", a spus preşedintele FRG, Adrian Stoica. Tot ieri, lotul masculin de gimnastică l-a sărbătorit pe antrenorul Dan Grecu (foto stânga), care a împlinit 57 de ani. Acesta a ciocnit un pahar cu şampanie împreună cu gimnaştii de la care aşteaptă medalii la JO din 2008.

Cătălina este o gimnastă cu mare experienţă. Ne bazăm pe ea în perspectiva JO din 2008
Adrian Stoica
Preşedinte FRG

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite