"Voi înscrie în retur"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul portughez Cristiano Ronaldo îi asigură pe fanii lui Manchester că va face uitat penalty-ul ratat în debutul meciului cu FC Barcelona FC Barcelona şi Manchester United au

Mijlocaşul portughez Cristiano Ronaldo îi asigură pe fanii lui Manchester că va face uitat penalty-ul ratat în debutul meciului cu FC Barcelona

FC Barcelona şi Manchester United au remizat 0-0 în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, la capătul unui joc dominat de catalani. Momentul-cheie al partidei s-a consumat în minutul 3, atunci când portughezul Cristiano Ronaldo a ratat o lovitură de pedeapsă.

"De când sunt la Manchester, am înscris din 15 sau 16 penalty-uri. Cred că am ratat doar două. Câteodată marchezi, alteori nu. Nu e niciun capăt de ţară că am ratat, voi înscrie la Manchester. Am toate motivele să fiu încrezător, că doar am marcat 38 de goluri în acest sezon", a declarat Ronaldo pentru site-ul uefa.com.

Coechipierii starului portughez au fost solidari cu cel mai valoros jucător al echipei. "Este un jucător incredibil, iar recordul său de goluri marcate este grăitor. Toţi marii jucători ai lumi au ratat penalty-uri, aşa că nu trebuie să fie îngrijorat", a precizat atacantul Wayne Rooney.

Manchester, mare favorită

Dacă înaintea primei manşe cele două echipe aveau şanse apropiate de calificare în finală, după remiza de pe Camp Nou, englezii sunt cotaţi drept mari favoriţi.

Astfel, echipa antrenată de Alex Ferguson are o cotă de 1,90, în timp ce catalanii sunt cotaţi cu 4,15 să ajungă în ultimul act al competiţiei. Cristiano Ronaldo îi avertizează pe catalani că vor avea viaţă grea pe arena Old Trafford: "Sunt sigur că meciul de la Manchester va fi altfel. Barcelona nu va mai avea posesia balonului ca în meciul tur. Vom fi acasă, cu 75.000 de oameni în tribune, şi sunt convins că vom juca bine", a declarat portughezul.

Programul semifinalelor - retur

Marţi, 29 aprilie
Manchester United - FC Barcelona (în tur 0-0) (Pro TV, ora 21.45)

Miercuri, 30 aprilie
Chelsea - FC Liverpool (în tur 1-1) (Pro TV, ora 21.45)

>> Nu cred că penalty-ul ratat va conta. Mă bazez pe publicul de pe Old Trafford şi pe recordul de victorii pe care îl avem pe teren propriu pentru a ne califica în finală
Alex Ferguson, antrenor Manchester United

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite