Încă o înfrângere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a fost învinsă de andaluzi pentru a patra oară în acest an. La locul trei nu mai sunt şanse Vicecampioana României a pierdut aseară mai clar decât o arată scorul. Trupa lui

Steaua a fost învinsă de andaluzi pentru a patra oară în acest an. La locul trei nu mai sunt şanse

Vicecampioana României a pierdut aseară mai clar decât o arată scorul. Trupa lui Lăcătuş a dovedit ieri seară neputinţă pe linie.

Prima repriză s-a încheiat fără ca elevii lui Marius Lăcătuş să tragă vreun şut pe poartă sau să obţină vreun corner.

A fost doar o lovitură de cap periculoasă a lui Bănel Nicoliţă după o centrare a lui Dică.

Fără vlagă şi în pană de inspiraţie steliştii nu au putut decât să diminueze proporţiile scorului. 1-0 a fost după ce Renato a înscris simplu din 6 metri.

Repriza a doua a găsit o echipă Steaua mai determinată, însă toate fazele de atac au îngheţat la 25 de metri de poarta lui Palop.

In minutul 51 Bănel Nicoliţă are şansa egalării, dar Mosquera a intervenit în ultimul moment şi l-a deposedat excelent.

Dominaţia Stelei s-a stins previzibil, iar Sevilla a profitat şi şi-a majorat avantajul la prima fază în care a forţat. Daniel Alves s-a distrat cu Neşu şi Ionuţ Rada, i-a pasat lui Renato care a înscris cu o lovitură de cap.

Frumuseţea fotbalului practicat de spanioli i-a cucerit pe fanii stelişti care au aplaudat la scenă deschisă golul, apoi au scandat până la finalul partidei numele antrenorului Marius Lăcătuş. Roş-albaştrii şi-au "răsfăţat" fanii cu primul şut pe poartă venit în minutul 81, fapt care a atras furia publicului care a scandat: "Nu vă pasă de noi!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite