"Nu mai am încredere în mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

cu senzaţia de turneu.- Care va fi primul turneu la care vei participa în 2007?- O să merg direct la Australian Open. O să ajung acolo cu o săptămână înainte de începutul concursului, ca să


cu senzaţia de turneu.
- Care va fi primul turneu la care vei participa în 2007?
- O să merg direct la Australian Open. O să ajung acolo cu o săptămână înainte de începutul concursului, ca să am timp să mă obişnuiesc cu zgura. Până acum m-am antrenat pe ciment, iar meciurile oficiale s-au desfăşurat tot pe ciment şi trebuie să mă obişnuiesc cu zgura.
- Antrenorul tău, Firicel Tomai, nu te va mai însoţi în turnee, în 2007. V-aţi certat cumva?
- La Australian Open o să fie alături de mine. De fapt, cred că o să mă însoţească în 70-80% din turneele pe care le voi juca în 2007. Am hotărât acest lucru din cauză că are un copil mic şi vrea să stea mai mult cu familia. În plus, nu mai este nevoie să fie cu mine chiar la fiecare turneu.
- Cum este să te pregăteşti sub îndrumarea lui Andrei Pavel?
- E frumos cu Pavel. Andrei are experienţă şi ne învaţă din experienţa lui. ştie multe lucruri şi ştie ce să ne pună să facem. Dar chiar şi atunci când jucam cu el ne mai sfătuiam, aşa că nu s-a schimbat prea mult relaţia dintre noi.
- Are România vreo şansă împotriva Franţei, în primul tur al Grupei Mondiale?
- Este un meci greu, mai ales că jucăm la ei acasă. În plus, au foarte mulţi jucători şi îşi fac ce echipă vor. La noi, nu cred că mai avem jucători în prima sută. Dar mergem acolo să ne batem şi o să vedem ce-o să iasă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite