"Am început să cercetăm şi alte dosare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

noi cercetări, coproprietar al jucătorilor dinamovişti, urmează a fi Gigi Neţoiu, oficialul pregătindu-se să-şi facă ieşirea de la conducerea echipei din ştefan cel Mare, urmând exemplul

noi cercetări, coproprietar al jucătorilor dinamovişti, urmează a fi Gigi Neţoiu, oficialul pregătindu-se să-şi facă ieşirea de la conducerea echipei din ştefan cel Mare, urmând exemplul lui Ioan Becali, care a fost presat de persoane din interiorul Ministerului de Interne să demisioneze. "Până acum, asupra mea şi a colegilor mei din comisie nu s-au făcut presiuni. Sper ca şi Comitetul Executiv, care va judeca apelul făcut de Becali şi Popescu, să menţină sancţiunea noastră. Dacă nu va fi aşa, eu o să rămân cu conştiinţa împăcată că mi-am făcut datoria", a precizat Prunea, care i-a amendat cu 40.000 de dolari pe Becali şi pe Popescu, pentru cazul "Bratu". În altă ordine de idei, oficialul FRF a avertizat că l-ar putea convoca la Comisie şi pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, dacă se va dovedi că acesta ştia detalii despre transferuri dubioase. "Comisia şi-a făcut treaba. şi federaţia se poate considera parte vătămată pentru că trebuia să primească 10% din suma de transfer", a spus Ionuţ Lupescu, legat de cele 4 milioane de dolari, diferenţa dintre banii ieşiţi de la Inter şi cei primiţi de Dinamo pe transferul lui Mutu, volatilizaţi pe drum.

Turneu în State
Oficialii de la Casa Fotbalului au contractat un turneu amical în Statele Unite ale Americii. "Multă lume de peste Ocean aşteaptă revenirea selecţionatei României. Obţinem după acest turneu, care se va desfăşura între 21 şi 29 mai, aproximativ 500.000 de dolari", a spus directorul general FRF, Ionuţ Lupescu. În săptămâna pe care o vor petrece în State, românii vor disputa trei partide amicale în compania Uruguayului, a Columbiei şi a Irlandei de Nord, în Los Angeles şi Chicago.

Iancu, şef la marketing
Fostul director de marketing al cluburilor Rapid şi Dinamo, Cristi Iancu, a fost numit pe acelaşi post la FRF. "Nu ne vom limita doar la atragerea de sponsori, ci şi la campanii de PR", a spus noul angajat al FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite