A început campania pentru CM 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> România face parte dintr-o grupă cu Letonia şi Cipru. Dacă vom câştiga, dăm piept cu o echipă de calibru într-un meci de baraj. Naţionala de handbal masculin s-a reunit ieri la

>> România face parte dintr-o grupă cu Letonia şi Cipru. Dacă vom câştiga, dăm piept cu o echipă de calibru într-un meci de baraj.

Naţionala de handbal masculin s-a reunit ieri la Bucureşti şi va intra într-un stagiu centralizat de pregătire de opt zile, care se va încheia cu două jocuri de verificare împotriva Bulgariei. În afara lui Pârâianu, noutăţile lui Aihan Omer sunt Ferenczi (Odorhei) şi Daniel Mureşan (HCM Constanţa), convocaţi în premieră.

În ianuarie2008, România va participa la meciurile din Grupa a treia a preliminariilor Campionatului Mondial din anul 2009 (Croaţia), unde va întâlni Ciprul şi Letonia. Selecţionata României va întâlni Ciprul, pe 3 ianuarie, la Oradea, şi pe 6 ianuarie, la Nicosia, şi Letonia, pe 16 ianuarie la Riga şi pe 20 ianuarie la Oradea. Prima clasată în această grupă se va califica la barajul pentru CM 2009.


Pivotul Eremia Pârâianu a revenit în echipa naţională de handbal şi va încerca să ducă România la un campionat mondial după o pauză de 14 ani, ultima prezenţă fiind consemnată la CM din 1995, în Islanda.
Pârâianu, care evoluează la echipa franceză US Creteil, a jucat ultima oară pentru naţională în meciul cu Norvegia, pierdut la Bucureşti, scor 29-30, pe 11 iunie 2006, în barajul pentru CM Germania 2007.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite