"Mai bine ma impusc si ma arunc in cap de la etajul zece"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

* "Iordanescu nu este bun selectioner si mai este si corupt, pentru ca a luat jucatori la nationala pe spaga" * "asta e un proces de doi lei, un fel de circ" * "Au fost niste declaratii pe care

* "Iordanescu nu este bun selectioner si mai este si corupt, pentru ca a luat jucatori la nationala pe spaga" * "asta e un proces de doi lei, un fel de circ" * "Au fost niste declaratii pe care le-am facut la nervi, niste acuzatii care sunt neintemeiate, nefondate si bineinteles ca nu va exista nici un proces. Ne-am impacat pentru totdeauna" * "Mai bine ma impusc si ma arunc in cap de la etajul zece decat sa-mi cer scuze public" * "Mai bine fac puscarie doi ani si platesc 500.000 de dolari"
"Gata, s-a terminat. Ne-am impacat si nu va avea loc nici un proces", declara, fericit, Gigi Becali pe treptele vilei lui Gabriel Oprea la finele discutiei avute cu selectionerul Anghel Iordanescu, dar fericirea aceasta a durat foarte putin. Convins ca scandalul cu Iordanescu este incheiat, Becali s-a concentrat asupra meciului Stelei cu Liverpool, dar cand se astepta mai putin a descoperit ca ceea ce el credea ca este pace, nu e decat un armistitiu, pe care selectionerul il poate rupe oricand. Nu de altceva, dar Iordanescu a acceptat sa se impace cu conditia ca Gigi Becali sa organizeze o conferinta de presa in care sa-si ceara, public, scuze. Cel putin asa a spus Iordanescu, pentru ca Becali a inteles altceva. "Ce conferinta de presa sa mai fac? Ce, cand am iesit de la intalnirea cu el nu am vorbit cu ziaristii si am spus ca am gresit?", a declarat, cu uimire, patronul stelist in momentul in care a auzit ca trebuie sa-si mai ceara scuze o data, de data aceasta intr-o conferinta de presa, asa cum a facut-o si Gheorghe Stefan, patronul Ceahlaului, un alt om de fotbal care il calomniase pe selectioner. "Eu nu pot sa fac ce a facut Gheorghe Stefan", a spus Becali, care este foarte hotarat sa nu-si mai ceara scuze inca o data, cu atat mai putin intr-o conferinta de presa, iar in aceste conditii este de asteptat ca procesul intentat de Iordanescu sa continue.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite