"Vor ieşi scântei"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pugilistul român Adrian Diaconu crede că este favorit la câştigarea întâlnirii contra americanului Chris Henry. Până la supermeciul Diaconu - Henry, pentru titlul mondial interimar WBC, a

Pugilistul român Adrian Diaconu crede că este favorit la câştigarea întâlnirii contra americanului Chris Henry.

Până la supermeciul Diaconu - Henry, pentru titlul mondial interimar WBC, a mai rămas o zi, dar ei au încrucişat deja mănuşile. Ieri, la conferinţa de presă, cei doi pugilişti s-au aflat pentru prima oară faţă în faţă, dar au lipsit declaraţiile războinice pentru meciul de mâine, ora 20.30, confruntare care va avea loc la Sala Polivalentă.


"Rechinul" a spus că va fi un meci fantastic pe care însă îl va câştiga. "Aş vrea să mulţumesc tuturor celor care au contribuit la aducerea acestui meci în România. Îi mulţumesc şi lui Chris Henry pentru că a venit aici. Va fi un meci fantastic, vor ieşi scântei, mă simt în formă şi ştiu că voi câştiga. Îi urez succes lui Henry. Fie ca cel mai bun să câştige, iar eu voi fi acela.

Nu mă sperie acest adversar pentru că voi respecta programul meu, stilul meu şi nu vor fi surprize", a afirmat românul. Spre deosebire de zilele trecute, când declaraţiile lui au fost extrem de agresive, Henry a fost foarte reţinut ieri. "Vreau să fac spectacol cu Diaconu, pe care îl respect pentru că a acceptat să boxeze cu mine.


Vă mulţumesc tuturor pentru că acordaţi atenţie acestui meci. Va merita", a spus, laconic, americanul. Melodia pe care Adrian Diaconu va intra în ring a fost compusă de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Marius Mihalache, în timp ce Henry va intra pe o melodie a formaţiei Pussycat Dolls.


S-au vândut doar 2.500 de bilete


Pentru această gală au fost puse în vânzare 6.000 de bilete, 4.000 cu preţuri între 10 şi 30 de lei, iar alte 2.000 pentru sectorul VIP. Până ieri după-amiază se vânduseră aproximativ 2.500 de bilete. În altă ordine de idei, tichetele vor fi prevăzute cu coduri de bare şi vor fi scanate la intrare, astfel că falsificarea acestora va fi aproape imposibilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite