Hassan la Dinamo, în locul lui Leonardo - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre venirea lui Hassan la Dinamo, noul mijloc de transport al dinamoviştilor sau rememorarea întâlnirii cu atmosfera de pe Anfield de către Mihai Stoica. Printre alte subiecte, Stoichiţă nu este îngrijorat de rezultatul meciului cu Terek, iar Mircea Rădulescu este de părere că amânarea ampionatului ar trebui făcut doar în condiţii imposibile.

Hassan la Dinamo, în locul lui Leonardo. Dinamoviştii au primit ieri o veste proastă. Impresarul brazilianului Leonardo i-a anunţat pe oficialii "câinilor" că fotbalistul trebuie să se întoarcă în Olanda. În loc va fi adus africanul Ahmed Hassan. Se întâmpla chiar cu zece minute înainte ca echipa să plece spre terenul pe care urma să aibă loc amicalul cu U Cluj, partidă în care sud-americanul era titular în echipa lui Ţălnar. Leonardo a fost lăsat la hotel, iar antrenorul s-a văzut nevoit să schimbe echipa în ultimul moment. Dar ce s-a întâmplat? Se pare că acţionarii nu au reuşit să se înţeleagă cu cei de la Willem Tilburg, iar batavii au cerut ca mijlocaşul să revină în Olanda, scrie ProSport.

Dinamoviştii au ajuns la antrenament cu un camion.
Roş-albii au făcut o adevărată expediţie ieri pentru a ajunge şi a se întoarce de la terenul de antrenament. "Uite-aşa ajungem iar pe primul loc, cu camionul ăsta roşu!", s-a amuzat Marius Niculae ieri dimineaţă, când se întorcea de la prima şedinţă de pregătire a zilei. Fotbaliştii au fost autorii unei adevărate expediţii în drum spre şi de la terenul unde s-au pregătit. Ploile abundente, veritabilele lacuri create şi pământul alunecos nu permiteau accesul spre bază decât cu ajutorul unui vehicul de transport marfă, potivit Gazeta Sporturilor.

M.Stoica: "A fost un 0-1 pe Anfield, am fost aproape de o surpriză formidabilă".
Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a rememorat la Zona Verde prima sa întâlnire cu atmosfera de pe Anfield, care a avut loc în urmă cu aproape şapte ani, când "Meme" ocupa funcţia de preşedinte al Stelei, anunţă GSP TV.

Stoichiţă "E foarte bine că am luat bătaie".
Steaua a pierdut clar cu cecenii de la Terek, însă Stoichiţă nu este îngrijorat. Szekely: "Ne simţim puternici! Am ratat mult cu Terek" Argăseală: "Ne-am hazardat şi nu am reuşit să înscriem". "Era timpul să băgam şi un duş rece. Am avut numai rezultate bune. Bătaia va fi cruntă anul acesta pentru că sunt multe echipe care se bat la titlu. Finalul de campionat va decide." a declarat Mihai Stoichiţă după meciul cu Terek din Antalya, citat de Sport.ro.

Rădulescu: "Să se amâne campionatul doar în condiţii imposibile".
Fostul selecţioner Mircea Rădulescu este de părere că începerea returului nu trebuie să fie amânată decât dacă vremea ar crea condiţii imposibile pentru desfăşurarea meciurilor. Directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a declarat pentru Sport Total FM că nu trebuie afectat calendarul, dacă partidele se pot juca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite