Handbal: Victorie de senzaţie pentru Rulmentul Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rulmentul Braşov a produs, astăzi, surpriza etapei a XIV-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Braşovencele antrenate de Mariana Târcă şi Dumitru Berbece au învins, în deplasare, pe Tomis Constanţa, cu 26-23, la pauză 13-11. Chiar dacă Tomis este pe locul patru în ierarhia Ligii Naţionale, iar Rulmentul doar pe zece, acest lucru nu s-a văzut pe teren, braşovencele impunându-se fără mari emoţii.

După acest succes surprinzător, Rulmentul Braşov a acumulat 12 puncte şi continuă seria de rezultate pozitive, bifând cel de-al patrulea meci consecutiv fără înfrângere.

În meciul cu Tomis, pentru Rulmentul au marcat: Toma - 7g, Cherăscu - 6g, Seifer - 4g, Din - 3g, Szabo și Pricopi - câte 2g, Ionescu și Marcu - 1g fiecare.

Victorie dedicată lui Dumitru Berbece

La finalul confruntării, antrenoarea Rulmentului, Mariana Târcă, a precizat: „A fost un meci greu, dar care s-a aflat la discreția noastră. Fetele sunt tot mai încrezătoare de la meci la meci, iar astăzi au dat dovadă de atitudine și dorință.

Sperăm să creștem de la meci la meci și să conturăm un nucleu de echipă care să-și arate adevărata valoare în fiecare partidă. Îi dedicăm această victorie lui Dumitru Berbece, cel care a avut un deces în familie și nu a făcut deplasarea la Constanța“.

În etapa următoare, Rulmentul Brașov va întâlni, miercuri, în devans, în deplasare, pe Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite