Oana Şoit şi Aurelia Brădeanu, la Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta finalistă a Ligii Campionilor cu Itxako, fiind titulară incontestabilă în formaţia spaniolă, Oana Şoit, va evolua în sezonul viitor la campioana României, Oltchim, spun surse din lumea handbalului. De asemenea, Aurelia Brădeanu, de la formaţia maghiară Gyor, va semna cu echipa vâlceană

Oltchim Râmnicu Vâlcea a dat primele lovituri pe piaţa transferurilor. Campioana României le-a transferat pe Oana Şoit şi Aurelia Brădeanu. Echipa Oanei Şoit, Itxako Reyno De Navarra, a pierdut finala Ligii Campionilor din acest an în faţa norvegiencelor de la Larvik, chiar dacă a învins în a doua manşă, scor 25-24. Clubul spaniol nu a putut întoarce rezultatul din tur, 23-21 pentru scandinave. De asemenea, jucătoarea originară din Cluj a reuşit eventul cu gruparea spaniolă.

De asemenea, Interul stânga Aurelia Brădeanu, vedetă la formaţia maghiară Gyor, a preferat să se întoarcă în ţară, pentru a evolua la Oltchim Râmnicu Vâlcea. La ultimul său meci în tricoul Gyorului, echipa pentru care a evoluat din 2004, Aurelia Brădeanu a fost golgeterul campioanei Ungariei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite