Hagi şi Popescu, din nou pe gazon - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre revenirea pe gazon a lui Hagi, problemele prin care trece clubul din Ghencea sau promisiunile lui Borcea pentru Becali. Printre alte subiecte, Petrescu refuză oferta de la Livorno, iar Condescu este de părere că Gică Popescu ar fi fost ales preşedintele FRF dacă ar fi candidat.

Hagi şi Popescu, din nou pe gazon. Cei doi cumnaţi şi totodată jucători emblematici din perioada "Generaţiei de Aur" au evoluat aseară, pe "Stadio da Luz" din Lisabona, într-un meci caritabil, organizat pentru ajutorarea populaţiei după violentul seism care a lovit Haiti pe 12 ianuarie, provocând 200.000 de victime. În faţa celor 51.312 spectatori, cei doi români au făcut parte din echipa care s-a numit "Prietenii lui Zidane". Popescu l-a înlocuit în minutul 30 pe Kaka, iar Hagi a apărut pe teren în minutul 54, când l-a substituit chiar pe Zidane. Adversarii echipei mondiale au fost foşti sau actuali echipieri ai Benficăi, partida terminându‑se cu scorul de 3-3, scrie ProSport.

Rapidul în colaps. Trei echipe desfiinţate în ultimul an. Clubul din Grant trăieşte din mila miniştrilor care se succed în fruntea Ministerului Transporturilor. În ultimii ani, Clubul Rapid a prosperat sau a trăit la limita subzistenţei, în funcţie de miniştrii care au trecut pe la Ministerul Transporturilor. Dacă acestora le-a plăcut sportul, nu l-au pus pe ultimul loc. Unii nu au ezitat să meargă la meciuri, să discute cu sportivii. Şi-au făcut imagine, dar Rapidul trăia. Acum, al treilea club departamental, după Steaua şi Dinamo, e în pragul colapsului, potrivit Gazeta Sporturilor.

Gigi Becali: "Borcea mi-a promis că-mi găseşte fundaş de marcaj". Gigi Becali spune că a fost sunat de prietenul Cristi Borcea, care s-a oferit să-i găsească un fundaş ieftin şi bun pentru a întări lotul. Patronul Stelei nu s-a lăsat mai prejos şi i-a returnat serviciul, avertizându-l pe directorul executiv al lui Dinamo că fotbaliştii din "Ştefan cel Mare" nu pot lua campionatul nici în filme, anunţă GSP TV. 

Petrescu refuză oferta de la Livorno: "Îmi doresc mai mult să antrenez în Anglia". Dan Petrescu a explicat pentru Sport.ro de ce nu poate ajunge să antreneze acum în Serie A! "90% îl voi refuza pe patronul de la Livorno. Trebuie să dau răspunsul până marţi celor de la Livorno. Mircea Lucescu a fost primul antrenor român care a antrenat cu succes în Italia. Eu am ratat şansa de a fi al doilea. Îmi pare rău de şansa irosită. Îi voi refuza pentru că am început o treabă cu cei de la Kuban cărora le-am dat cuvântul. Poate pe viitor dacă nu voi ajunge în Italia, voi antrena în Anglia unde îmi doresc mai mult să ajung", a spus Dan Petrescu pentru Sport.ro.

Condescu: "Dacă ar fi candidat, Gică Popescu ar fi fost preşedinte". Conducătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu este de părere că Gică Popescu ar fi câştigat alegerile de la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, dacă ar fi hotărât să candideze.Conducătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu este de părere că Gică Popescu ar fi câştigat alegerile de la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, daca ar fi hotărât să candideze. Liderul echipei "minerilor" a declarat pentru Sport Total FM, că fostul internaţional ar fi obţinut peste 100 de voturi, pe lângă cele 67 de care a beneficiat Constantin Iacov, iar acestea l-ar fi transformat în noul conducător al FRF.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite