"E greu să-i batem"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Piţurcă se aşteaptă la un meci dificil cu Olanda sâmbătă şi se plânge de problemele medicale de la lot şi de forma unor jucători. George Ogăraru (foto), care mai are o singură

Victor Piţurcă se aşteaptă la un meci dificil cu Olanda sâmbătă şi se plânge de problemele medicale de la lot şi de forma unor jucători.

George Ogăraru (foto), care mai are o singură selecţie - tot la un meci cu Olanda, e marea noutate a lotului pentru meciul cu Olanda, de sâmbătă (ora 20.15, TVR1), în timp ce Dorinel Munteanu şi-a anunţat retragerea. O veste bună ar fi că interistul Chivu e refăcut complet.

Tricolorii s-au reunit ieri la Casa Fotbalului după care au plecat la Mamaia (Hotel Rex), unde şi-au stabilit cartierul general pentru meciul cu Olanda, din Preliminariile Campionatului European 2008. În faţa meciului care ar putea aduce României calificarea la Euro 2008 "în proporţie de peste 90%", Victor Piţurcă se teme de adversarul de sâmbătă.

"Dorim victoria, şi aşa am fi peste 90 la sută calificaţi. Avem nevoie de victorie, chiar dacă ştiu că este foarte dificil. Avem destul de mulţi accidentaţi, iar forma unor jucători nu este cea pe care am fi dorit-o", a declarat, ieri, selecţionerul, care ia în calcul şi un eşec împotriva Olandei. "Dacă pierdem sau facem egal, trebuie să nu pierdem în Bulgaria. Este o grupă în care conturile se pot încheia acum, sau pot rămâne deschise până la final".

Dorinel, maximum încă un meci

Piţurcă a anunţat, ieri, că nu va mai conta pe veteranul Dorinel Munteanu: "Dorinel ne-a ajutat enorm, dar consider că nu mai poate face faţă la acest nivel şi nu aş vrea să îl expun, să îşi încheie cariera cu o înfrângere sau cu un joc mai puţin reuşit, şi de aceea am decis că nu trebuie să îl convoc pentru acest meci. Aş vrea să îl chem pentru meciul cu Albania, dacă vom fi calificaţi, să îşi facă astfel retragerea". În schimb, Piţurcă îi are la dispoziţie pe Chivu, Tamaş şi Goian, care au fost recuperaţi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite