Unde sunt golurile CFR-ului?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa antrenată de Florin Bugar este neînvinsă în primele trei etape ale campionatului, fiind singura echipă din eşalonul secund care nu a primit gol până acum. Cu toate acestea,

Echipa antrenată de Florin Bugar este neînvinsă în primele trei etape ale campionatului, fiind singura echipă din eşalonul secund care nu a primit gol până acum. Cu toate acestea, evoluţia CFR-ului este departe de a fi mulţumitoare, apărarea beton fiind completată de un atac total ineficient, cu un singur gol marcat în meciurile de până acum.

"Ineficacitatea ne pune şi pe noi pe gânduri, atacul este într-o pasă proastă şi lucrăm la asta în antrenamente. Sunt convins că vom face meciuri bune, iar primul test este duminică, la Petroşani, în meciul cu Jiul", a declarat antrenorul Florin Bugar. Tehnicianul timişorean a analizat cauzele sterilităţii atacului echipei.

"Nu reuşim să marcăm, să ne creăm ocazii, şi asta nu e doar vina atacanţilor pentru că toată echipa participă la faza de atac. E şi vina mea, pentru că eu îi pregătesc. Nu avem încă omogenitate, jumătate din jucători nu se cunosc pe nume încă, suntem o echipă în formare", a mai spus Florin Bugar.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite