100 de goluri pentru Dinamo!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> Ionel Dănciulescu a mai punctat de 53 de ori pentru Steaua şi de opt ori pentru Electroputere. Dinamo a învins fără probleme Gloria Buzău, scor 2-0, prin golurile lui Bratu şi

>> Ionel Dănciulescu a mai punctat de 53 de ori pentru Steaua şi de opt ori pentru Electroputere.

Dinamo a învins fără probleme Gloria Buzău, scor 2-0, prin golurile lui Bratu şi Dănciulescu şi se află la a doua victorie consecutivă în campionat.

Însă nu doar victoria a fost importantă, ci şi faptul că Ionel Dănciulescu a atins cota de 100 de goluri marcate în tricoul "alb-roşilor", devenind unul dintre cei mai prolifici atacanţi din istoria lui Dinamo.

Într-un clasament al golgheterilor, Danciu-gol se găseşte pe locul trei, înaintea sa situându-se Florea Dumitrache, cu 108 reuşite, şi Dudu Georgescu, cu 211 reuşite. În total, Dănciulescu a marcat 161 de goluri în Liga I, în afara celor marcate pentru Dinamo el reuşind să mai înscrie 53 pentru Steaua şi opt pentru Electroputere.

Fanii roş-albilor îl iubesc abia acum

Criticat în dese rânduri pentru trecutul de stelist, atacantul a reuşit să intre în inimile dinamoviste datorită evoluţiei lui. "Ne-ai învins Dănciulescule. Te-am făcut praf când ai venit.
Te-am înjurat ca birjarii... am făcut spume la gură... am dat în icter. Şi tu ce-ai făcut? Ai marcat 100 de goluri. Acum eşti unul dintre noi şi trebuie să rămâi", a scris "marius" pe site-ul oficial al suporterilor dinamovişti.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite