Un gol cât un retur de foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcă intuind că nu vor avea parte de ajutorul celor doi, elevii lui Cosmin Olăroiu au făcut pasul înapoi, până la sfârşitul primei reprize partida "curgând" destul de lent, cu excepţia

Parcă intuind că nu vor avea parte de ajutorul celor doi, elevii lui Cosmin Olăroiu au făcut pasul înapoi, până la sfârşitul primei reprize partida "curgând" destul de lent, cu excepţia ocaziei de la poarta lui Carlos, când Ogăraru, presat de Yakubu, a trimis mingea în propria bară. Steliştii au ieşit motivaţi de la cabine dominându-şi de departe adversarii, care s-au mulţumit mai mult să se apere şi să contraatace, dând astfel posibilitatea roş-albaştrilor să "producă" nişte ratări monumentale: Dică, în minutul 61, nu a reuşit decât să-l lovească pe portarul advers din câţiva metri, Goian ("73) a reluat din doi metri pe lângă poartă, iar Petre Marin ("81), dintr-o poziţie excelentă, nu a fost în stare să plaseze balonul care s-a prelins încet pe lângă buturile porţii lui Schwarzer.

Steaua - Middlesbrough 1-0 (1-0)
A marcat: N. Dică ("30)
Steaua: Carlos - Ogăraru, Ghionea,
Goian, P. Marin - Nicoliţă, Rădoi,
Paraschiv (Lovin, "87), Boştină - Dică,
Opriţa (Ad. Cristea, "89).
Antrenor: Cosmin Olăroiu
Middlesbrough: Schwarzer - Parnaby, Ehiogu, Bates, Queudrue - Boateng, Rochemback,
Downing, Morrison (Parlour, "70) - Yakubu (Maccarone, "70), Hasselbaink.
Antrenor: Steve McClaren
Arbitri: Alain Hamer (Luxemburg), Jean-Phillippe Izzo (Franţa), Francis Crelo (Luxemburg)
Stadion: Naţional
Spectatori: 50.000

"După aspectul jocului, mai meritam un gol, pentru că ne-am creat situaţii. Este un lucru extraordinar că am câştigat şi le-am oferit suporterilor motive de bucurie. Băieţii au jucat foarte bine. Englezii sunt puternici, organizaţi, dar noi am jucat mai bine. Am rămas totuşi cu un gust amar pentru că am înscris doar o dată."
Cosmin Olăroiu

"Sunt încântat de acest 1-0, pentru că Steaua a presat foarte mult, mai ales în a doua repriză, când scorul putea lua proporţii. Intenţionăm să fim o altă echipă pe propriul teren, unde şi atmosfera va fi alta."
Steve McClaren

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite