"Fără gol primit pe teren propriu!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru bănăţeni, meciul FC Timişoara - Partizan înseamnă prima apariţie în cupele europene a unei echipe de fotbal din zonă după 16 ani. După patru victorii consecutive în campionat,

Pentru bănăţeni, meciul FC Timişoara - Partizan înseamnă prima apariţie în cupele europene a unei echipe de fotbal din zonă după 16 ani. După patru victorii consecutive în campionat, elevii lui Dusan Uhrin jr abordează cu un moral bun întâlnirea de joi, programată la ora 20.45.

"Multă lume a spus că Partizan e un adversar accesibil. I-am văzut şi pot spune că formează o echipă redutabilă, cu o forţă de joc impresionantă.

Domină campionatul sârbesc şi cred că va fi un meci în care şansele vor fi egale", este de părere căpitanul Dan Alexa, completat de actualul preşedinte al clubului, Gheorghe Chivorchian: "Avem patru victorii consecutive şi putem spune că ne prezentăm acceptabil în campionat. Cred că suntem pe drumul cel bun şi echipa începe să arate aşa cum ne dorim cu toţii, începând de la conducători şi antrenori până la jucători şi suporteri".

"Publicul este atuul nostru"

Alexa a evidenţiat şi care este, în opinia sa, principalul avantaj al echipei sale în meciul cu sârbii. "Atuul nostru principal pentru meciul de acasă va fi publicul, cred că se va umple stadionul. În plus, după cum se ştie, noi jucăm mai bine acasă decât în deplasare şi sperăm să o facem şi joi", a declarat Alexa, a cărui principală dorinţă este ca oaspeţii să nu marcheze pe "Dan Păltinişanu".

"E foarte important să nu le permitem să înscrie aici, dar depinde ce tactică vom adopta. Într-un meci de 180 de minute, într-un meci de calificare, e important să nu primeşti gol acasă", a mai spus jucătorul bănăţean, care consideră că lipsa lui Veljko Paunovic, cel mai experimentat jucător al belgrădenilor, poate fi un alt plus pentru timişoreni. "Absenţa lui Paunovic poate fi un avataj. Este un jucător experimentat, important pentru ei şi s-ar putea să-i simtă lipsa", a spus Alexa.

Este foarte important să nu le permitem sârbilor să înscrie aici, dar depinde ce tactică vom adopta
Dan Alexa, mijlocaş FC Timişoara

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite