Al 1.000-lea gol pentru Romario nu vrea să vină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul a ajuns la al patrulea meci în care nu reuşeşte să perforeze poarta adversă Romario a trecut la câţiva centimetri, la propriu, de cel de-al 1.000-lea gol din cariera sa.

Brazilianul a ajuns la al patrulea meci în care nu reuşeşte să perforeze poarta adversă

Romario a trecut la câţiva centimetri, la propriu, de cel de-al 1.000-lea gol din cariera sa.

Atacantul brazilian, în vârstă de 41 de ani, a ratat din nou şansa de a marca a 1.000-a reuşită, iar echipa sa, Vasco da Gama, a fost eliminată din faza finală a campionatului statului Rio (Carioca), după 4-4 cu Botafogo.

Vasco a cedat la loviturile de departajare, cu 1-4, astfel că Romario este nevoit să aştepte startul campionatului naţional al Braziliei, la mijlocul lunii mai, pentru a beneficia de o nouă şansă pentru a-şi îndeplini visul. Romario nu a reuşit să marcheze în ultimele trei meciuri jucate, rămânând cu 999 de goluri înscrise, conform calculului propriu. Fostul campion mondial (1994) a fost la câţiva centimetri de gol în minutul 32, când nu a ajuns la centrarea lui Jorge Luiz. Botafogo va întâlni pe Volta Redonda sau Cabofriense în ultimul act, iar echipa câştigătoarea va lupta cu Flamengo pentru titlul în campionatul Carioca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite