Gigel Bucur e la pământ - Revista pesei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre şansele lui Gigel Bucur de a pleca la Kuban Krasnodar, intenţia lui Rui Duarte de a juca la Steaua sau precontractele Vasluiului cu Iovov şi Ouon. Printre alte subiecte, Craiova susţine că are de încasat 80 de milioane de euro de la stat, iar Marius Lăcătuş îl vrea pe Galamaz.

Bucur e la pământ. Pus în fruntea listei de cumpărături de către Dan Petrescu, Gigel Bucur are şanse tot mai mici de a pleca la Kuban Krasnodar. Eşecul tratativelor l-a afectat foarte tare pe atacant, care numai de antrenamente nu are chef în Antalya. Deşi rămânerea sa înseamnă un adevărat plus pentru Timişoara, în cantonamentul din Antalya, Bucur şi-a pierdut cheful de muncă. Este afectat pentru că nu a reuşit să prindă un contract excelent din punct de vedere financiar, iar colegii şi antrenorii încearcă să îi ridice moralul, scrie ProSport.

Rui Duarte forţează mâna Braşovului ca să fie lăsat în Ghencea. Portughezul ameninţă că revine în România doar ca să joace în roş-albastru. Steaua are un atu important în tratativele pentru Rui Duarte: fotbalistul Braşovului nu mai vrea, sub nici o formă, să joace sub Tâmpa! Apărătorul nu s-a întors nici acum din Portugalia, deşi echipa lui Viorel Moldovan se antrenează de pe 11 ianuarie. A aflat de interesul celor din Ghencea şi le-a transmis ardelenilor: "Revin în România numai dacă primesc acceptul să joc la Steaua! Altfel, nu!", potrivit Gazeta Sporturilor.

Becali: "Nea Adi, alta a fost înţelegerea noastră". Adrian Porumboiu spune că echipa sa a avut precontracte cu Iovov şi Ouon, jucători doriţi cu insistenţă de Stoichiţă la Steaua. Becali îl avertizează pe finanţatorul Vasluiului că va licita şi el de acum înainte pentru fobaliştii doriţi de moldoveni, potrivit GSP TV.

Craiova, cea mai bogată echipă din România? Universitatea Craiova este dată afară de pe propriul stadion, însă Adrian Mititelu susţine că stă pe un munte de bani. Potrivit finanţatorului oltean, clubul are de încasat 80 de milioane de euro de la stat prin Fondul Proprietatea. "Universitatea Craiova are de încasat de la Fondul Proprietatea 80 de milioane de euro. Are drepturi de primit. Pentru următorii 4 ani banii sunt blocaţi acolo", a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro.

Marius Lăcătuş îl vrea pe Galamaz. Tehnicianul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, şi-a declarat intenţia de a-l transfera pe fundaşul campioanei en-titre a României, George Galamaz. Şansele ca mutarea să aibă loc sunt, însă, destul de mici, fotbalistul fiind dorit şi de fostul său tehnician, Dan Petrescu, la Kuban Krasnodar. "Sunt mulţumit de campania de transferuri, am adus jucătorii de care aveam nevoie. Nu am cumpărat jucători doar de dragul de a cumpăra. Mi-l doresc pe Galamaz, este fundaşul echipei campioană, este foarte bun, dar nu cred că se poate să vină. Oricum, mai luăm un fundaş român cu nume", a spus Lăcătuş, citat de Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite