Ghionea ar putea pleca după alţi doi foşti stelişti - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă de astăzi scrie despre posibilitatea ca Ghionea să plece în Rusia, greutatea lui Ronaldo sau plecarea lui Mircea Lucescu din România. Printre alte subiecte, Gecali este de acord ca Ghionea să plece în Rusia pentru 100.000 de euro, iar Lăcătuş spune că situaţia lui Akakpo este sub control.

Ghionea ar putea pleca după alţi doi foşti stelişti. Deşi nu a transferat încă doi fundaşi centrali, pentru a îndeplini astfel condiţia lui Becali de a-l lăsa pe Ghionea să plece la altă echipă, Steaua se poate despărţi de căpitanul ei mai repede decât era preconizat. Sorin Ghionea nu mai suportă să rămână în Ghencea după tratamentul la care a fost supus tot anul de patron şi speră ca până la urmă Becali să-l lase să meargă la altă echipă fără a cere vreun ban în schimbul său, scrie ProSport.

Ronaldo a atins suta de kilograme. Fidel obiceiurilor sale, atacantul lui Corinthians s-a îngrăşat şi în această iarnă, dar mai tare ca niciodată. Imediat a fost pus la dietă. Ronaldo capătă proporţii. Loial propriului stil, atacantul brazilian a revenit din vacanţă cu kilograme în plus. Acum însă, mai multe ca niciodată. Dacă, de exemplu, la Real Madrid revenea cu 93-94 de kilograme, trebuind să dea jos până la 87-88, acum, la Corinthians, el şi-a bătut recordul: s-a prezentat la reluarea pregătirilor cu nu mai puţin de 100 de kilograme, potrivit Gazeta Sporturilor.

Lucescu şi-a reîncărcat bateriile în România.
Vacanţa s-a terminat şi pentru Mircea Lucescu. Cu bateriile încărcate după 3 săptămâni petrecute în România, "Il Luce" a plecat spre Ucraina şi anunţă că va încerca să câştige un nou titlu de campioană cu Şahtior, anunţă GSP TV.

Becali: "Ghionea poate să plece în Rusia pentru 100.000 de euro!". Krum Bibishkov şi Rafal Grzelak nu mai vor la Steaua. Gigi Becali spune că le va da drumul celor doi jucători. Şi Ghionea poate să plece la o echipă care plăteşte 100.000 de euro. "Bibishkov mi-a trimis o hârtie de reziliere de contract. O să-i dăm banii şi o să plece. Eu ce pot să-i fac acum, să-l iau la bătaie? Nu se pune problema să mai joace la Steaua nici Bibishkov şi nici Grzelak", a declarat Gigi Becali la Sport.ro.

Marius Lăcătuş: "Situaţia lui Akakpo este sub control". Antrenorul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş, a vorbit despre atacul armat asupra autocarului care transporta naţionala statului Togo, în care se afla şi fundaşul legitimat la echipa moldoveană, Serge Akakpo. "Fiara" a precizat pentru Sport Total FM că din discuţiile avute cu părinţii jucătorului, situaţia sa este sub control: "Preşedintele clubului nostru a luat legătura cu părinţii jucătorului, se pare că s-au tras focuri de armă, iar două dintre gloanţe l-au rănit pe Serge şi este în spital."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite