Cu gândul la Il Luce

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristi Borcea este convins că Mircea Lucescu are şanse mult mai mari de a prelua echipa roş-albilor decât Răzvan Egalul cu Farul a reaprins fitilul nervilor în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Cristi Borcea este convins că Mircea Lucescu are şanse mult mai mari de a prelua echipa roş-albilor decât Răzvan

Egalul cu Farul a reaprins fitilul nervilor în Şoseaua Ştefan cel Mare. Borcea a spus că, dacă Dinamo avea doi antrenori şi niciunul nu răspundea de rezultate, de acum de acest aspect va fi responsabil Mulţescu. Antrenorul este dezamăgit de prestaţiile lui Torje şi Galliquio, Dănciulescu nu l-a impresionat deloc, iar de Zicu a spus că nu a putut mai mult.

Haosul pare cuvântul care exprimă cel mai bine atmosfera de la Dinamo în acest moment. Deşi campionii au un antrenor, Gheorghe Mulţescu, oficialii roş-albilor se gândesc în continuare la Mircea Lucescu. "Şi dacă îl vom avea pe bancă pe Mourinho şi Rijkaard la un loc, tot îi vom da la o parte pentru a-l pune pe Mircea Lucescu. Sunt şanse mult mai mari ca el să devină antrenor la noi, decât Răzvan", a spus Borcea.

Mulţescu, oarecum izolat în spatele boşilor clubului care-l fac principal răspunzător de rezultate, a şi început
să-şi atace elevii după primul meci al lui ca antrenor: "Sunt dezamăgit de rezultate şi oarecum de joc. Nu mi-a plăcut Torje. El trebuia să rupă jocul pe partea lui. Voi schimba unii jucători. Galliquio este unul dintre ei. Dănciulescu nu m-a impresionat, iar Zicu nu mi-a arătat că mai putea".

Sunt mult mai multe şanse să vină Mircea la Dinamo decât Răzvan
Cristi Borcea, oficial Dinamo

Nimic nu este exclus
Mircea Lucescu, antrenor Șahtior

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite