"Nu mă gândesc la echipa naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vlăduţ Munteanu a spus că a ales Franţa gândindu-se doar la interesul personal, dar şi pentru că va fi coleg cu Niculae şi Tamaş Pentru fostul dinamovist Vlăduţ Munteanu, ziua de

Vlăduţ Munteanu a spus că a ales Franţa gândindu-se doar la interesul personal, dar şi pentru că va fi coleg cu Niculae şi Tamaş

Pentru fostul dinamovist Vlăduţ Munteanu, ziua de ieri a fost prima ca jucător al lui Auxerre. Mijlocaşul a efectuat primele antrenamente alături de noii săi colegi, despre care a spus că au contat mult în decizia sa de a lăsa Bundesliga pentru Ligue 1. Munteanu nu se gândeşte la echipa naţională de la care şi-a luat deja gândul.

Aşa cum transferul lui Ştefan Radu la Lazio a surprins, la fel s-a întâmplat şi cu mutarea lui Vlăduţ Munteanu de la Wolfsburg (Germania) la Auxerre (Franţa). "Nici eu nu am aflat cu mult înainte. Abia am apucat să vorbesc cu Gabi Tamaş şi Daniel Niculae puţin. Oricum, nu mi-a trebuit mult timp de gândire", ne-a spus Vlăduţ. El chiar a ţinut să specifice că dacă nu erau cei doi români, acum tot în Bundesliga ar fi evoluat: "A fost aspectul care a contat cel mai mult pentru mine.

Este foarte bine că acum suntem trei români aici. Cum era Brescia romena pe vremuri (râde)". Subiectul "echipa naţională" nu-l mai răscoleşte: "Nu m-am gândit la asta. Nu am venit aici ca să ajung la echipa naţională. M-am gândit doar să-mi fie mie bine". Munteanu va îmbrăca la Auxerre tricoul cu numărul 9. Momentan, internaţionalul locuieşte la hotel, până va primi o casă, şi conduce un Peugeot 307.

Nu am probleme de adaptare, mai ales că ştiu foarte bine franceza
Vlăduţ Munteanu, mijlocaş Auxerre

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite