O franţuzoaică, campioană pe iarbă după 81 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suzanne Lenglen. Pentru victoria de la Wimbledon, Mauresmo a intrat în posesia unui cec în valoare de 625.000 de lire sterline, în timp ce învinsa s-a ales cu 310.000 lire sterline. "Au fost

Suzanne Lenglen. Pentru victoria de la Wimbledon, Mauresmo a intrat în posesia unui cec în valoare de 625.000 de lire sterline, în timp ce învinsa s-a ales cu 310.000 lire sterline. "Au fost câteva momente dificile, însă tot timpul am crezut în victorie. Doi aşi în momentele dificile în cel de-al doilea set m-au ajutat să egalez situaţia. Serviciul s-a îmbunătăţit simţitor în cel de-al treilea set, aşa că am câştigat mai uşor punctele. La ultimul punct am fost destul de nervoasă, dar cred că este normal, având în vedere performanţa pe care urma să o realizez", a spus învingătoarea, la conferinţa de presă. În ceea ce o priveşte pe Justine, aceasta a recunoscut că a fost foarte obosită, mai ales că, în ultimele şase săptămâni, belgianca a disputat mai multe partide a câte trei seturi. Dacă ar fi câştigat, Justine ar fi devenit prima belgiancă învingătoare în competiţia de la Wimbledon. "Este foarte greu să treci peste o înfrângere într-o finală de Grand Slam. Dar Amelie a jucat foarte bine, iar primul ei serviciu a funcţionat perfect. De fapt, cred că serviciul a făcut diferenţa. Nu prea mai sunt multe de spus. Este dureros, dar o să trec peste acest moment", a declarat belgianca. Poate că Justine este dezamăgită de faptul că a ratat trofeul de la Wimbledon, dar ea are un CV impresionant în ceea ce priveşte turneele de Grand Slam.

Fraţii Bryan au câştigat la dublu
Gemenii americani Bob şi Mike Bryan au câştigat proba de dublu masculin, după ce au învins în finală perechea formată din francezul Fabrice Santoro şi sârbul Nenad Zimonjici, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, 6-2. Specialişti la dublu, fraţii Bryan, numărul 1 mondial, au disputat la Wimbledon a şaptea lor finală de Grand Slam consecutivă şi a zecea în total, din care au câştigat patru. Santoro a jucat prima sa finală majoră cu Zimonjici, partenerul său la dublu de la începutul sezonului. Santoro a câştigat, în pereche cu Mickael Llodra, de două ori Openul Australiei (2003 şi 2004).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite