VIDEO Zlatan Ibrahimovici a marcat patru goluri pentru Suedia. Ultima reuşită este epocală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În partida amicală dintre Suedia şi Anglia, atacantul Zlatan Ibrahimovici a ieşit din nou la rampă. Suedezul a marcat de patru ori în poarta Angliei, ultimul gol fiind o adevărată bijuterie: foarfecă de la 20 de metri distanţă de poarta adversă.

Zlatan Ibrahimovici confirmă faptul că este cel mai bun atacant din lume în acest moment şi demontrează că îşi merită cu prisosinţă banii pe care îi încasează de la PSG. Atacantul suedez a învins de unul singur Anglia într-un meci amical pe care Suedia l-a disputat pe teren propriu miercuri seara, marcând toate cele patru goluri ale scandinavilor.

Însă, ultima reuşită a lui Ibrahimovici a fost una care va rămâne pentru posteritate: gol din foarfecă de la 20 de metri lateral dreapta de poarta adversă. Partida s-a terminat cu scorul de 4-2 pentru Suedia, care l-a avut pe atacantul lui PSG în zi de graţie.

SUEDIA: 1. Isaksson - 2.Lusting, 6.Rasmus Elm, 9.Kallstrom, 5.Olsson - 7.Larsson, 10.Ibrahimovic, 19.Kacaniklic - 11.Renegie

ANGLIA: 1.Hart - 2.Johnson, 5.Cahill, 6.Caulker, 3.Baines - 7.Sterling, 8.Osman, 4.Gerrard, 10.Cleverley, 11.Young - 9.Welbeck

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite