Ruşii de la Zenit se cam tem de Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Tomas Hubocan (Zenit Sankt Petersburg) a declarat că Unirea Urziceni, adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, este o echipă cu jucători puternici şi rapizi.

„Unirea este o echipă bună, serioasă, cu jucători puternici şi rapizi. În sezonul trecut au terminat la doar trei puncte de primul loc. Au participat în ediţia trecută a grupelor Ligii Campionilor şi au fost destul de buni, au bătut pe Sevilla, pe Rangers, au strâns opt puncte. Aşa că avem un adversar serios", a spus Hubocan. Unirea Urziceni va întâlni formaţia rusă Zenit Sankt Petersburg, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, conform tragerii la sorţi de vineri de la Nyon. Unirea va juca prima manşă pe teren propriu, la 27 iulie, în timp ce manşa secundă se va disputa la 4 august.

Dinamo, o necunoscută pentru Hajduk Split
Stanko Poklepovici, antrenorul echipei Hajduk Split, adversara FC Dinamo în turul trei preliminar al Ligii Europa în cazul calificării bucureştenilor în această fază, a declarat că formaţia din Liga I este o necunoscută pentru croaţi. „Aş fi vrut cu Montpellier, dar sorţii sunt sorţi, nu putem alege noi. Eu am vrut în vest, am primit estul. Sezonul va începe în curând, îi vom urmări la lucru. Cu siguranţă suntem o necunoscută pentru ei, la fel şi noi pentru ei", a spus Poklepovici. Meciul tur va avea loc la 29 iulie la Bucureşti, în timp ce manşa secundă este programată la 4 august. Cealaltă echipă românească ce evoluează în turul trei preliminar al Ligii Europa, FC Timişoara, va întâlni învingătoarea dublei manşe dintre Myllykosken Pallo-47 (Finlanda) - UE Sant Julia (Andorra). Prima manşă, pe carte FC Timişoara o va disputa pe teren propriu, va avea loc la 29 iulie, în timp ce manşa secundă este programată la 4 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite