Zapatero explică măsurile aplicate pentru reducerea deficitului bugerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După anunțul făcut ieri, azi premierul spaniol va avea o întrunire cu reprezentanții sindicatelor muncitorești CC OO și UGT.

Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero se va întâlni astăzi cu reprezentanții sindicatelor muncitorești pentru a le explica noile măsuri pe care Guvernul le va pune în aplicare pentru reducerea deficitului bugetar, anunță "Europa Press".

Zapatero îi va primi astăzi, la ora 13.30, la sediul Palatului de la Moncloa, pe secretarul general al CC OO, Ignacio Fernandez Toxo și pe secretarul general al UGT, Candido Mendez. Premierul spaniol ar fi vrut să se întâlnească în altă zi cu cei doi reprezentanți ai sindicatelor, dar nu a existat o altă dată disponibilă în agenda sa de lucru.

Ieri, Zapatero a anunțat măsurile pe care Guvernul vrea să le pună în aplicare pentru reducerea deficitului bugetar. Printre acestea se numără reducerea salariilor bugetarilor cu 5% și a angajaților Guvernului cu 15%, "înghețarea" pensiilor sau anularea cecului de nou-născut, în valoare de 2.500 de euro.

Vezi pe adevarul.es ce le va explica Zapatero reprezentanților sindicatelor muncitorești.

Citește și:

Spania reduce salariile bugetarilor cu 5%

Spaniolii și românii din Spania, îngroziți de decizia Guvernului României

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite