Două echipe de fotbal au renunţat să mai joace un meci pentru că arbitrul era "beat mort"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii unui club ceh de ligă regională au constatat că regulamentul nu prevede întreruperea unui meci de fotbal condus de un arbitru "beat mort" prins în flagrant de poliţie.

Arbitrul Tomas Fidra a condus foarte ciudat meciul, eliminând, fără vreun motiv aparent, trei jucători ai echipei oaspete, scrie cotidianul Lidove Noviny.

În faţa unei echipe adverse redusă injust la opt oameni, gazdele au renunţat voluntar la orice acţiune ofensivă: "Suporterii aplaudau acest gest", a spus Karel Dusek, şeful clubului Jestrabi Lhota.

Arbitrul, cu tricoul murdar după numeroase căzături, a fost supus la pauză unor teste. Atunci poliţia a constatat că acesta avea 1,94 la sută alcool în sânge.

"Mirosea ca o distilerie. Nu a ascuns faptul că a fost la o aniversare", a declarat Dusek.

"Niciun articol din regulament nu interzice unui arbitru beat să conducă un meci. Dacă noi am fi refuzat să jucăm, am fi fost sancţionaţi", a mai spus Dusek.

Autoritatea regională a fotbalului a anulat rezultatul acestui meci, încheiat la egalitate, scor 1-1, bazându-se pe un articol de fair-play. Arbitrul "petrecăreţ" riscă 12 luni de suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite