„Nu vrem să fim acţionari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei, spune că oficialităţile locale vor doar să finanţeze. Consiliul Local Timişoara sprijină FC Timişoara cu 2,5 milioane de euro, sumă care este alocată anual în funcţie de performanţele sportive ale echipei.

Chiar dacă Marian Iancu a invitat oficialităţile locale să intre în acţionariatul clubului FC Timişoara, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Timiş vor rămâne în continuare alături de echipă doar ca şi finanţatori.

„Noi vrem să fim finanţatori, nu acţionari. Noi finanţăm prima echipă, chiar dacă domnul Iancu spune că nu poate cheltui aceşti bani. Că foloseşte banii pentru echipa a II-a, a III-a sau a IV-a, e treaba lui. Noi dăm bani pentru prima echipă. E adevărat că banii din finanţări pot fi folosiţi într-un mod, iar banii din acţionariat în alt mod“, a declarat Adrian Orza, viceprimarul Timişoarei.

Consiliul Local Timişoara sprijină FC Timişoara cu 2,5 milioane de euro, sumă care este alocată anual în funcţie de performanţele sportive ale echipei.

Întâlnire pacifistă

Oficialităţile locale îl aşteaptă pe Marian Iancu, mâine, pentru o întâlnire în care se va discuta problemele care au apărut în ultima vreme la club, mai ales după demiterea antrenorului Duşan Uhrin jr. Marian Iancu a declarat că va da curs invitaţiei din respect pentru cei care l-au invitat, însă i-a asigurat că nu vine în calitate de subordonat. Adrian Orza îl asigură pe Iancu că nu va fi o revoltă a autorităţilor locale.

„Nu vor fi surprize. O să discutăm despre ce se întâmplă la club, despre ce este de făcut pe viitor. Aşteptăm cu interes întâlnirea cu domnul Iancu. Nu se pune problema să se ridice cineva şi să plece de la masă. Am spus-o de mai multe ori. Noi nu ne dăm cu părerea despre jucători, antrenori, nu spunem cine e bun pentru echipă şi cine nu.

Patronul plăteşte, el spune care e bun. Noi vrem să ne asigurăm că vom avea o echipă performantă în Timişoara“, a mai spus Adrian Orza.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite