"Sunt vinovat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
"Sunt vinovat"
"Sunt vinovat"

Felipe Scolari şi-a asumat răspunderea pentru eliminarea Portugaliei de la Euro 2008 Naţionala lusitană de fotbal a pierdut cu 2-3 "sfertul" contra Germaniei şi a părăsit turneul la care

Felipe Scolari şi-a asumat răspunderea pentru eliminarea Portugaliei de la Euro 2008

Naţionala lusitană de fotbal a pierdut cu 2-3 "sfertul" contra Germaniei şi a părăsit turneul la care avea ca obiectiv finala.

Portugalia a clacat joi seară în faţa unei echipe germane care a speculat toate ocaziile mari pe care le-a avut. Deşi erau consideraţi de specialişti favoriţi înaintea partidei, lusitanii s-au văzut nevoiţi să recunoască superioritatea tactică a germanilor.

Scolari: "Am dat greş cu promisiunile"

Selecţionerul Luiz Felipe Scolari (foto stânga) şi-a asumat răspunderea pentru rezultat şi a dezvăluit că echipa sa a început turneul cu gândul de a ajunge în finală.

"Sunt foarte trist şi dezamăgit pentru că această echipă avea mijloacele să ajungă în semifinale, dar am făcut câteva greşeli care nu ne-au permis să ne atingem obiectivul.

Am dat greş şi nu am putut onora promisiunile pe care le-am făcut federaţiei portugheze, calificarea în finală. Germania a fost echipa mai bună în momentele importante ale partidei, iar eu sunt primul responsabil pentru acest insucces", a declarat brazilianul.

Ronaldo se "drege" cu un transfer la Real

Starul portughez Cristiano Ronaldo vrea să uite dezamăgirea provocată de eliminare printr-un transfer la cel mai galonat club european, Real Madrid.

"Posibilitatea să plec este mare. Să pot semna cu Real este un vis pentru mine, ar fi un nou drum. Acum, acest lucru nu depinde de mine, iar din acest motiv îmi este greu să spun altceva. Vom vedea ce se întâmplă în următoarele zile, dacă ajung la o înţelegere. Toată lumea ştie ce vreau", a precizat atacantul care a marcat doar un gol în trei meciuri jucate la Euro 2008.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite