FOTBAL:Brandan:"Am meritat pe deplin victoria"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL:Brandan:"Am meritat pe deplin victoria"
FOTBAL:Brandan:"Am meritat pe deplin victoria"

Fotbalistii Unirii jubilau la finalul intalnirii de la Glasgow. Jucatorii campioanei Romaniei au marturisit ca nici ei nu se asteptau sa invinga Rangers la o diferenta atat de clara.

"Cred că am maritat pe deplin victoria. Sînt foarte bucuros, am avut o săptămînă foarte grea, dar ne-am pregătit bine. Scoţienii  nu sunt deloc adversari uşori şi de aceea bucuria e mai mare.Dan are încredere în noi. La 1-0 ne-a fost foarte greu, dar echipa a reacţionat bine. Am vorbit toată săptămîna cu colegii şi le-am spus că voi da gol. Dumnezeu ne-a ajutat azi şi ne bucurăm enorm", a a spus Pablo Brandan la TVR.

"Nu suntem entuziasmaţi pentru că nu s-a realizat o mare performanţă, ci doar un mare rezultat. Calificarea în primăvara europeană ar fi o performanţă extraordinară. Rezultatul acesta creează o presiune extraordinară", a spus Mihai Stoica la GSPTV.

 "Dacă îmi zicea cineva înainte de meci că o să câştigăm cu 4-1, i-aş fi zis că visează frumos. Dar iată că dacă ai încredere se mai întâmplă şi astfel de victorii. Echipa s-a bătut foarte bine, băieţii s-au dăruit extraordinar. Vrem să ne bucurăm de rezultatul ăsta şi de mâine ne gândim la următorul meci din campionat", a spus Fernandes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite