Se vând bilete până în ziua meciului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii stelişti s-au înghesuit la casele de bilete pentru a achiziţiona pachete pentru toate partidele pe care Steaua le va juca pe teren propriu în Grupa F a Ligii Campionilor. Astfel, până

Fanii stelişti s-au înghesuit la casele de bilete pentru a achiziţiona pachete pentru toate partidele pe care Steaua le va juca pe teren propriu în Grupa F a Ligii Campionilor. Astfel, până ieri-seară se vânduseră aproximativ 17.000 de pachete. Din această dimineaţă, de la ora 10.00, vor fi puse în vânzare bilete doar pentru partida cu Bayern Munchen, care se va disputa mâine, de la ora 21.45.

În total, pentru meciul contra campioanei Germaniei, organizatorii au pus în vânzare 23.000 de tichete. Dacă în anii precedenţi clubul Steaua nu punea în vânzare bilete în ziua meciului, de această dată, fanii îşi vor putea procura bilete şi miercuri, până la ora 20.00, bineînţeles, în limita numărului de bilete rămase. Preţurile biletelor care se vor vinde astăzi şi mâine sunt de 100 lei (peluze), 200 lei (Tribuna II), 250 (Tribuna I), 400 lei (Tribuna 0) şi 500 de lei la fotolii.

Meciul de mâine din Ghencea va fi arbitrat de danezul Claus Bo Larsen care a condus la centru Supercupa Europei din acest an, disputată între Zenit St. Petersburg şi Manchester United.

Hoeness: „E bun şi un egal”

Managerul general al lui Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat că pentru echipa sa este bună şi o remiză la Bucureşti. „Ne mulţumim cu un egal în deplasare şi să obţinem victoria în meciul de pe teren propriu”, a declarat Hoeness.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite