Astăzi urmează să se anunţe noul antrenor al "naţionalei". Tu pe cine vrei în funcţie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi ar trebui să aflăm numele noului antrenor al echipei naţionale. Rămâneţi pe adevarul.ro pentru a afla cine îl va înlocui pe Victor Piţurcă. O primă veste bună vine însă tot dinspre FRF: se pare că Piţi s-a înţeles cu şefii Federaţiei pentru a renunţa pe cale amiabilă la contractul său. Evident, în schimbul unei sume de bani: 300.000 de euro, adică jumătate din clauza de reziliere stipulată în contract.

"Am o înţelegere verbală cu Victor Piţurcă pentru rezilierea contractului său cu FRF. Ne vom întâlni în acestă săptămână să semnăm şi actele, pentru a deveni totul oficial. Suma este de 300.000 de euro", a spus Lupescu.

În cursa pentru postul de selecţioner sunt câteva nume importante ale fotbalului românesc. Printre acestea, se numără şi Hagi, Dan Petrescu, Ioan Andone sau Răzvan Lucescu. În poleposition este fostul mare fotbalist român, Gică Hagi, care a mai pregătit "naţionala" şi în preliminariile pentru CM din 2002. Oficialii FRF şi-ar fi dorit ca Mircea Lucescu să preia banca echipei naţionale de fotbal, însă "Il Luce" şi-a prelungit contractul cu Şahtior Doneţk pentru încă doi ani.

La ce salarii vor renunţa posibili înlocuitori ai lui Piţurcă:

Dan Petrescu - Unirea Urziceni ( 250.000 de euro)

Ioan Andone - Al Ettifaq (Arabia Saudită) (650.000 de euro)

Gheorghe Hagi - fără angajament într-un post de antrenor (se ocupă doar de Academia de fotbal care îi poartă numele)

Răzvan Lucescu - FC Braşov (500.000 de euro)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite