Turcia a fost egala Danemarcei la partida cu numărul 500

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amicalul Turcia - Danemarca s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, consemnând meciul cu numărul 500 din palmaresul naționalei „Semilunei“.

Meciul cu numărul 500 disputat de echipa națională de fotbal a Turciei s-a încheiat cu un rezultat de egalitate. Desfășurată pe Turk Telecom Arena, partida Turcia - Danemarca a avut scorul final 1-1, ambele goluri fiind marcate în cea de-a doua repriză.


Sub privirile a 15.000 de suporteri, atacantul Danemarcei, Nicklas Bendtner ('65) a deschis scorul pentru echipa sa printr-un penalti, însă replica Turciei a venit patru minute mai târziu, prin Mevlut Erdnic, care a închis tabela.

Precedenta întâlnire dintre cele două s-a produs în 2005 și s-a încheiat tot la egalitate, scor final 2-2. Ultimul succes reușit de Turcia în fața reprezentativei scandinave datează de acum 20 de ani, Danemarca fiind câștigătoarea a doua întâlniri dintr-un total de patru.

Turcia nu are un final de an liniștit, din cauza faptului că a câștigat doar trei puncte din primele partide disputate în cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2014. Totuși, avantajul acesteia este faptul că încă nu a întâlnit-o în meci direct pe cea mai slab cotată echipă din Grupa D, Andorra.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite