Berezuţki şi Ignaşevici suspendaţi un meci de UEFA, ŢSKA amendată cu 25.000 de Euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexei Berezuţki (dreapta), într-un duel cu Antonio Valencia, de la Manchester United
Alexei Berezuţki (dreapta), într-un duel cu Antonio Valencia, de la Manchester United

Cei doi fotbalişti de la ŢSKA Moscova au fost suspendaţi un meci fiecare pentru încălcarea regulamentului UEFA privind dopajul, după ce au fost trataţi de echipa medicală a clubului moscovit cu Sudafed înaintea partidei cu Manchester United. Medicamentul nu se află pe lista substanţelor interzise, dar clubul trebuia să notifice forul continental în această privinţă.

Clubul rus, care a reuşit să se califice în optimile de finală ale Ligii Campionilor, a fost amendat cu suma de 25.000 de Euro de către comitetul disciplinar al UEFA. Forul continental a mai adăugat că Sergei Berezutski şi Alexei Iganşevici şi-au ispăşit pedeapsa în meciul cu Beşiktaş, când cei doi erau în stare de suspendare provizorie, până la decizia finală în acest caz.

ŢSKA a declarat la începutul lunii că jucătorii au fost victimele unei erori procedurale a echipei medicale. „Echipa noastră medicală a făcut o greşeală tehnică, nedeclarând administrarea medicamentului Sudafed în cadrul unui test anti-doping pe trei noiembrie la Manchester", s-a arătat în comunicatul clubului.

Meciul cu Manchester s-a încheiat 3-3. ŢSKA a câştigat ultimele două meciuri ale grupei, acasă cu Wolfsburg şi în deplasare cu Beşiktaş, reuşind să se califice în dauna campionilor din Bundesliga în optimilie Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite