Un portar japonez, insultat cu trimitere la accidentul de la Fukushima, a ieşit plângând de pe teren!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul japonez Eiji Kawashima (Lierse) a fost victima suporterilor belgieni care l-au insultat scandând cu trimitere la tragedia de la Fukushima. Asiaticul a ieşit plâmgând de pe terem, arbitrul fiind nevoit să întrerupă terenul.

În repriza a doua a meciului GB Anvers- Lierse, disputat vineri, suporterii au aruncat cu diverse obiecte în direcţia lui Kawashima, insultându-l şi scandând "Kawashima-Fukushima! Kawashima-Fukushima!", potrivit AP.

Kawashima a protestat, arbitrul a întrerupt partida timp de câteva minute, pentru a se restabili ordinea. După terminarea meciului, portarul formaţiei Lierse şi al echipei naţionale a Japoniei a plecat la vestiare plângând după ce meciul s-a încheiat.

"Pot să trec peste multe lucruri, dar nu peste asta. Să te foloseşti de drama de la Fukushima în această manieră, nu este deloc amuzant", a spus Kawashima.

Un cutremur şi un tsunami au devastat în martie coasta de nord-est a Japoniei, lăsând în urmă peste 20.000 de oameni morţi sau dispăruţi şi alţi 100.000 evacuaţi din cauza radiaţiilor de la centralele nucleare distruse de la Fukushima.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite