A treia coroană pentru Barcelona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Catalanii au câştigat aseară Liga Campionilor: 2-0 cu Manchester United, la Roma.Camerunezul Eto’o şi argentinianul Messi au făcut-o pe Barça campioană continentală pentru a treia oară în istoria clubului.

Englezii au tras primul foc al luptei, prin portughezul Cristiano Ronaldo, care a şutat puternic de la 25 de metri, portarul Valdes a respins în faţă, iar sud-coreeanul Park a fost la un pas de gol. Deţinătorul Balonului de Aur a mai dat o dată emoţii catalanilor cinci minute mai târziu, dar mingea trimisă de lusitan a trecut la câţiva centimetri de poartă.

Mai citeşte:
Ferguson recunoaşte: "Barcelona a fost mai bună!"

Catalanii, în culmea fericirii: "Meritam să câştigăm!"

Adevarul.it - Nebunie pe străzile Romei după ce Barcelona a câştigat Champions League


Echipa lui Sir Alex Ferguson a avut parte de o surpriză de proporţii chiar la primul atac al Barcelonei. În minutul 10, camerunezul Eto’o l-a driblat superb pe Vidici şi a şutat pe jos, păcălindu-l pe portarul Van der Saar. Deschiderea scorului a afectat-o din plin pe United, care nu a mai reuşit să îşi impună jocul.

FC Barcelona a dominat şi a dat emoţii englezilor prin Messi, care a trimis un „trasor“ peste transversală, de la 20 de metri, şi prin Xavi, care a şutat puţin pe lângă bară (27).

Messi a răpus „diavolii“

image

Golul reuşit de Messi (stânga) l-a lăsat cu gura căscată pe portarul Van der Saar  Foto: AFP



Catalanii le-au „ascuns“ mingea adversarilor minute bune spre finalul primei reprize,

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/champions league 2009/video-1.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite