S-a transferat „la pachet“ cu tatăl

0
Publicat:
Ultima actualizare:
S-a transferat  „la pachet“ cu tatăl
S-a transferat „la pachet“ cu tatăl

Molinero a semnat contractul în prezenţa părintelui său, care a venit şi la antrenament. Roş-albii au achiziţionat un jucător de modă veche. Sătui de vedete cu poftă pentru escapade nocturne, acţionarii s-au orientat către un spaniol cuminte.

Francisco Molinero a făcut impresie bună în România încă de la primele negocieri. În afară de faptul că nu a avut pretenţii exagerate la salariu, şefii „câinilor” au rămas impresionaţi de legătura strânsă dintre fundaş şi familia lui.

Spaniolul a venit la Dinamo împreună cu tatăl său. Fostul jucător de la Atletico Madrid nu şi-a pus semnătura pe acordul cu „câinii” până când nu a primit OK-ul din partea părintelui. Cei trei ani de contract cu 130.000 de euro pe sezon l-au satisfăcut şi pe Molinero senior. Odată parafate actele, pentru Francisco a urmat antrenamentul de ieri-dimineaţă. La fel şi pentru tatăl său! Cei doi au venit împreună la stadionul Dinamo.

image


Stă până când fiul său îşi găseşte apartament

În tot acest timp, Molinero „cel mare” a inspectat din priviri arena din „Ştefan cel Mare”, vestiarul roş-albilor şi băncile de rezervă. El va mai sta în România până când Francisco îşi va găsi un apartament în Bucureşti. Molinero nu a făcut deplasarea cu echipa în Portugalia pentru amicalul cu Porto (diseară, la 23.15, live la GSP TV), pregătindu-se, alături de Bratu, N’Doye şi Ze Kalanga.

Francisco Molinero: „Tata mă ajută cu acomodarea“

„Adevărul“: Ce ştiai despre Dinamo înainte să vii aici?

Molinero: Că e cea mai mare echipă din România. Cosmin Contra, pe care-l ştiu de la Atletico Madrid, mi-a spus numai cuvinte frumoase despre Dinamo. Aşa... am mai auzit de Tamaş şi de Zicu.

Ce vrei să realizezi aici?

În primul rând, să-mi câştig locul de titular. Apoi, să luăm campionatul şi pe urmă să mergem în Liga Campionilor.

Alte echipe din Liga I mai ştii?

Am aflat că Steaua este cea mai mare rivală a lui Dinamo. Vreau să câştigăm mereu marele derby.

Cum ţi se pare viaţa în România?

Nu sunt aici de foarte mult timp, dar, din ce am văzut, e OK. Oamenii de la Dinamo sunt de treabă, dar nu am apucat încă să-mi cunosc noii colegi.

Tatăl tău ce face aici?

Mă ajută în această perioadă de acomodare. E un mare sprijin pentru mine.

CARACTERIZARE

Ziariştii spanioli nu au o părere foarte bună despre Molinero. „Probabil la Dinamo îi va merge mai bine. Poate răcoarea din România îl va face să alerge mai mult pe teren. Înainte să ajungă la Dinamo, Levante a încercat să-l vândă la Mallorca sau la Malaga, dar n-a reuşit”, ne-a povestit Pablo Beltran, redactor sportiv la „Las Provincias”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite