„Este o tragedie să nu facem eventul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alin Minteuan, antrenor secund la CFR Cluj, spune că echipa campioană se va lupta până la final pentru titlu şi Cupă. Clujenii joacă astăzi la Craiova fără Tony, Cadu, Mureşan, Didy şi Dubarbier.

Antrenorul secund de la CFR Cluj a spus, pentru „Adevărul”, că este normal ca jucătorii să se împartă în grupu­leţe.
„Conflictele dintre argentinieni şi portughezi sunt doar nişte invenţii.

S-au făcut speculaţii pe seama faptului că jucătorii se împart în grupuleţe, ceea ce este absolut normal. E firesc ca eu să stau la masă cu românii, pentru că vorbim aceeaşi limbă, lucru valabil şi în cazul altor naţionalităţi.

E normal ca argentinienii să stea împreună şi aşa mai departe, este o prostie că există conflicte şi s-a destrămat vestiarul”, a declarat Alin Minteaun.

 Acesta a mai povestit şi cum decurge relaţia sa cu jucătorii, mai ales acum, când este antrenor secund. „Este o provocare nouă, am o relaţie apropiată de băieţi şi există un respect în primul rând datorită vârstei. Îmi propun să realizez eventul cu CFR, pentru că ar fi o tragedie să nu reuşim acest lucru”, a conchis acesta.

Fără cinci titulari

Până la event, CFR-ul trebuie să treacă astăzi de oltenii lui Nicolo Napoli, cei care au reuşit să scoată un egal, 1-1, în meciul tur.

Pentru această partidă, clujenii nu se pot baza pe serviciile a nu mai puţin de cinci titulari. Tony, Cadu, Mureşan şi Didy sunt accidentaţi, în timp ce Dubarbier este suspendat. De la craioveni vor lipsi Baird şi N Jock, ambii accidentaţi. ;

Livetext şi foto pe www.adevarul.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite