Di Matteo: "Tamaş are toate calităţile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberto Di Matteo, un antrenor fără prejudecăţi
Roberto Di Matteo, un antrenor fără prejudecăţi

Antrenorul Roberto Di Mateo a declarat în presa engleză că nu este îngrijorat de faima de petrecăreţ a lui Gabriel Tamaş. Italianul spune că nu se ia niciodată după ce se scrie în presă atunci când este vorba despre jucătorii pe care urmează să-i antreneze.

"Dacă este să mă uit la speculaţiile presei, probabil că pe mulţi dintre jucători nu i-aş fi antrenat în scurta mea carieră. Am avut parte de fotbalişti despre care se zicea că vor afecta echipa şi vestiarul, dar până acum nu am avut probleme cu nimeni. Sigur că am avut o discuţie cu Tamaş şi vom vedea unde vom ajunge. El are toate calităţile necesare pe care le vrem pentru un fundaş central, plus că a evoluat în campionate puternice, în Franţa, Spania şi Rusia. A evoluat şi la EURO 2008 pentru România şi în Liga Europa alături de Dinamo. Este un fotbalist capabil să evolueze la cel mai înalt nivel şi are destulă experienţă pentru cei 26 de ani pe care îi are", a declarat Roberto Di Matteo pentru Birmingham Mail.

Gabi Tamaş, jucător împrumutat de francezii de la Auxerre la West Bromwich Albion, ar putea debuta pentru echipa din liga a doua engleză, vineri, în partida contra celor de la Notthingham Forest.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite