FOTBAL: Un jucător a încălcat limita de viteză de frica suporterilor rivali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Un jucător a încălcat limita de viteză de frica suporterilor rivali
FOTBAL: Un jucător a încălcat limita de viteză de frica suporterilor rivali

Mijlocaşul formaţiei de primă ligă Sunderland, Grant Leadbitter, a condus cu viteza de 180 de kilometri pe oră pentru că a crezut că este urmărit de un grup de fani ai lui Newcastle, dar de fapt pe urmele sale se afla o maşină a poliţiei, informează ediţia online a The Guardian.

Jucătorul în vârstă de 23 de ani a avut un conflict cu fanii lui Newcastle United în timp ce se afla în oraş, fiind convins că aceştia l-au urmărit în timp ce el era în drumul spre casă. Leadbitter a accelerat şi a observat că autoturismul din spate îl urmărea. În cele din urmă a oprit când a observat că maşina de poliţie a aprins girofarul.

Fotbalistul a recunoscut că a încălcat legea, dar a cerut ca permisul de conducere să nu-i fie suspendat. El a precizat că a crezut că fanii lui Newcastle sunt cei care vor să-l ajungă şi nu a observat că maşina care îl urmărea era de fapt una pe care a depăşit-o pe drum. "Inima îmi bătea foarte puternic, am fost speriat şi am vrut să ajung cât mai repede acasă", a explicat acesta.

Ofiţerul de poliţie a afirmat că i-a atras atenţia maniera în care Leadbitter conducea autoturismul şi din acest motiv a decis să-l urmărească. "Pot spune că stilul de condus a fost unul agresiv. Accelera şi frâna puternic", a spus Lynee McKevitt.

Un judecător a decis ca permisul de conducere al mijlocaşului lui Sunderland să fie suspendat pentru 14 zile şi jucătorul amendat cu 250 de lire, la care se adaugă aceeaşi sumă pentru costurile de judecată. Reprezentanţii formaţiei engleze au explicat că este o problemă personală a fotbalistului şi nu vor face comentarii.
 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite