Kuzmanovici şi Hitzlsperger, absenţi cu Unirea Urziceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hitzlsperger
Hitzlsperger

VfB Stuttgart a efectuat duminică după-amiază primul antrenament condus de noul antrenor, elveţianul Christian Gross, în aceeaşi zi în care a fost demis Markus Babbel.

Gross, 55 ani, a fost asistat de fostul jucător Jens Keller, antrenorul echipei Under 19 a clubului german. Fotbaliştii au efectuat un antrenament bazat pe jocul cu mingea, prilej cu care tehnicianul elveţian a trecut în revistă echipa înainte de meciul vital cu Unirea Urziceni, programat miercuri în grupa G a Ligii Campionilor.

Din lotul echipei Stuttgart au lipsit 7 jucători. Mijlocaşii Thomas Hitzlsperger şi Zdravko Kuzmanovic s-au accidentat în meciul de sâmbătă cu Bochum (1-1) şi au devenit indisponibili pentru confruntarea cu campioana României. Internaţionalul german Cacau s-a accidentat de asemenea în meciul de campionat şi este incert pentru miercuri, la fel ca Arthur Boka, din cauza unei accidentări suferită la umăr în timpul unui antrenament. Ricardo Osorio, Jens Lehmann şi Roberto Hilbert acuză probleme medicale şi sunt de asemenea incerţi.

Meciul VfB Stuttgart - Unirea Urziceni are loc miercuri în grupa G a Ligii Campionilor. O victorie a gazdelor califică echipa germană în optimile Ligii Campionilor, în timp ce o remiză sau o victorie aduce Unirii Urziceni calificarea.

Markus Babbel a fost demis duminică de responsabilii lui Stuttgart, nemulţumiţi de evoluţiile din acest sezon ale grupării şvabe, care ocupă locul 16 în clasamentul din Bundesliga, după ce a înregistrat doar două victorii în 15 partide disputate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite