Inter Milano îl vrea pe Steven Gerard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerard ar putea deveni coleg cu Cristi Chivu
Steven Gerard ar putea deveni coleg cu Cristi Chivu

Oficialii clubului Internaţionale Milano au înaintat o oferta de 45 de milioane de euro celor de la Liverpool pentru mijlocaşul Steven Gerard.

Antrenorul milanezilor, Jose Mourinho, îl doreşte de foarte mult timp pe Gerard, încă din 2005, pe când antrena Chelsea Londra. Portughezul i-a pus pe oamenii cu bani de la Milano să facă o ofertă ispititoare pentru mijlocaşul englez. "Nerazzurii" pot profita de situaţia financiară precară a lui Liverpool pentru a-l cumpăra pe căpitanul "Cormoranilor". Rafa Benitez ar putea să-şi vândă acţiunile pe care le deţine la club. Vestea că Inter l-ar vrea pe Gerard îl îngrijorează pe Benitez dar în acelaşi timp îl bucură, deoarece, momentan nu este în situaţia de a refuza o sumă foarte mare de bani. "Dacă un club a venit şi a oferit o mulţime de bani pentru un jucător, atunci trebuie să facem ce-i mai bine pentru Liverpool", a spus Rafa Benitez.

Pe plan intern, Inter a câştigat tot ce se putea dar pe plan internaţional nu au reuşit să rupă gura târgului, obiectivul principal fiind cucerirea trofeului Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite