Ştefan Radu, un milion de euro pe an de la Lazio?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu
Ştefan Radu

Agentul FIFA, Lello Stancati, a declarat pentru site-ul calcionews24.com că fundaşul român al echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, va avea în viitor la gruparea italiană un salariu dublu, poate chiar de un milion de euro.

"Lazio munceşte pentru prelungirea contractului lui Radu. Actuala înţelegere a fundaşul român expiră în 2012, iar în acest moment el are un salariu de 400.000 de euro pe an plus bonusuri. Agenţii săi, fraţii Becali, au venit la Roma să trateze cu preşedintele Claudio Lotito. Prelungirea contractului va însemna cu siguranţă şi o importantă mărire salarială. Fotbalistul este dorit de multe echipe şi are avantajul de a fi comunitar. Cu siguranţă salariul îi va fi dublat, poate chiar să ajungă la un milion de euro plus bonusuri", a spus Stancati.

Victor Becali: "Când era Kolarov la Lazio, îl tachina mereu pe Fane: «Băi ţigane, cine ţi-a făcut măh contractul ăsta beton ţie?»". Sârbul avea 250.000 de euro înainte să plece la Manchester City, iar Fane Radu câştigă cu toate bonusurile suma de 500.000 de euro la echipa din Roma.

Evoluţiile din acest sezon ale fundaşului român Ştefan Radu sunt apreciate de presa italiană, iar Lazio Roma ocupă primul loc în campionatul Italiei după nouă etape disputate.

Ştefan Radu a fost transferat la începutul anului 2008 de la Dinamo la formaţia Lazio, pentru 5,4 milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite