VIDEO Real Madrid, campionă în Spania după 3-0 la Bilbao

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Orice puşti şi-ar dori să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo
Orice puşti şi-ar dori să calce pe urmele lui Cristiano Ronaldo

Trupa lui Mourinho a distrus finalista Ligii Europa chiar la ea acasă. Cu două etape înainte de finalul campionatului, madrilenii şi-au acontat primul titlu după trei ani.

Higuain, Ozil şi Cristiano Ronaldo au marcat golurile cu care Real Madrid a pus la punct pe Athletic Bilbao chiar în "catedrala" San Mames. Finalista Ligii Europa, pe care o vom vedea la Bucureşti săptămâna viitoare, n-a avut replică împotriva "furiei albe". Victoria de aseară a Realului îi asigură echipei lui Mourinho titlul în Spania cu două etape înainte de final, a doua clasată, Barcelona, fiind la şapte puncte distanţă. E primul campionat câştigat de madrileni după o pauză de trei ani în care catalanii au dominat întrecerea internă, şi al 32-lea din istoria grupării din Madrid.

Cu golul de aseară, Cristiano Ronaldo, care ratase şi un penalty în debutul meciului, a ajuns la 44 de reuşite în acest sezon de La Liga. Portughezul ocupă locul doi în clasamentul golgheterilor, în spatele lui Leo Messi, care a marcat de 46 de ori!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite